Happylif3 urazaslan Saçından tutup parmaklıklar arkasına atası var öyle sinir oldum Alime ye. Sağ gözü titreyip duruyo çünkü yalan söylüyo hiç durmadan. Katil kesin o
mercimeginanne Emel38 çok akıllı bir kadın ispatlanamadığı sürece itiraf etmez. Anlamıyormuş gibi yapıyor ama cin gibi
sabirsizannecik Ben gittim demekten başka bişey demiyor mugenin yerine olsam alır kafasını duvara surterim sinir oldum kaç gündür ben gittim Allah gittim bak şimdide tırnaklarıni dişiyle kesiyormus 🤦
Ozerhome urazaslan kameralar izlendiği halde ben gittim seraya diyor. Sonrasında ben hiç gitmedim dedi ama yeniden kivirdi gittim diye mügeyle Rahmi bey sıkıştırıyor köşeye ama itiraf etmemekte ısrarcı
civciv1520 Sinir oldum gerçekten asla itiraf etmez bunu sorguda ancak itiraf ettirirler diye düşünüyorum
Beyzan Ayy TV yi bir açtım müge anlı ekranda yok ayy çiçeğim hastalandi mı dedim 5 dk sonra geldi alime öldürmüş dedi. Yayında itiraf edecek gibi mi oldu da içeri geçtiler
Beyzan Zaten kadından şüpheleniyordum ama böyle anlatınca çok üzüldüm yine karısını öldürecekken ölen bir adam. Yine çaresiz bir kadın ve ortada kalan çocuklar
mercimeginanne Beyzan anlatılanlardan sonra bende çok üzüldüm hele ki amca gelince ağlayasım geldi 🥺 ben anlamadım nolmuş diye girdi içeri yazık 😔
Gizemceylan Beyzan kesinlikle çok üzüldüm altında farklı mevzular var belli başta çok kızmıştım aldattığını falan düşündüm kocasını ama çocuklar işin içinde olunca bide çocuk kurtulduk demiş ya içim acıdı