Leylatozlu Haftada bebegimin kilosu 1 kilo 980 gram normalde 2 kilo 200 gram civarinda olmasi gerekiyomus boyle bi durum yasayan var mi ☹
FeriDEniz Leylatozlu ultrason cihazı yanlış ölçmüş olabilir mi? Yanılma payları var sonuçta 300-400 gram kadar
Yasinoznur Leylatozlu canm Ayn bende oyleydim2hafta ince gitmiştim 34haftlaik 2kilo doktor bira küçük dedi şuan 35+4olduk bakalım kilosu nekdr bence takma kafana ne var ki 2kilo işte Doğanay kadr 3olur
Leylatozlu FeriDEniz Doktor zorlarsak 2 kilo 40 gram olarak gorunuyo dedi haftasina gore cok gerileme yok 150 200 gram kadar fark var dedi biraz daha beslenmene dikkat et haftaya tekrar gel bakalim dedi. Bende tedirgin oldum ilk defa boyle biseyle karsilastim cunku.
tambirseda Hic takilmayin o rakama, biraz minyon bi bebeginiz olur sadece sonra zaten kucuk bebekler daha bile cabuk topluyorlar.
Leylatozlu tambirseda Aslında haklisiniz ilk hamileligim oldugu icin biraz tedirgin oluyorum acaba neden boyle oldu benim beslenmemden kaynakli mi diye
Leylatozlu Yasinoznur banada oyle geliyo dogana kadar 3 kilo civari olur diye dusunuyor 35. Haftada tekrar gel bakalim dedi. Insallah saglikli bebislerimiz olur aramizda 2 hafta var sizinle sanirim 🐣