Momstobe44 Kızlar benim de tahmini Doğum tarihi 28 agustos bu aralar bacağıma kramp giriyor geceleri sizlerde de oluyor mu
Babytmr Momstobe44 aynı tahmini tarihimiz 28 ağustos bnmde 🙏bndede aynı dert var ve geceleri mide yanması da oluyo. bn soda ve magnezyum ilacı kullanmaya başladım
Yarenimm Dilek23 valla suan asagida vuruyor rahmime bende endiseliyim ama gunduz hep yukarda gece nedenseasagilarda geziniyor Allahim saglikla kulaklarımıza aldirsin
zeynepbayhan Cansurella. Bizim su an bası asagıda dedi doktorurumuz ama yinede belli olmaz son 2 hafta görücez zaman geçiyo az kaldı hayırlısıyla😊
Biprensesannesi Zeynpaysimannesi zencefil bal limon cayı canm ben üç hafta cektim öksürükten bu karışımı sıcak su ile yaptım bi kaç gün içtim ama hemen etkisi olmuyor üç dört gün içmen lazım ☺Geçmiş olsun ☺🙏
Zeynpaysimannesi Biprensesannesi çok sağol canım bende yarın aile hekimine gitmeyi düşünüyorum şuan beni uykudan uyandırdı bu öksürük 🙄🙄
Biprensesannesi Zeynpaysimannesi git canm ama bana ilaç yaZmadı doktor dedi hamilesin ben ilaç yazamam zencefil bal limon cayı iç dedi
Tuqbabars Turkan2416 amin canım inşallah 😇 Belki aynı güne denk gelebilir 1 gün önce senin yada benim 1 gün sonra doğabilir 😍
DeryaT Zeynpaysimannesi bende de böyle olmuştu. Ilık süte bal ve çay kaşığı toz zencefil ekleyip içtim akşamları biraz rahatlatmıştı tam anlamıyla geçmesi uzun sürüyor. Bir de ılık suya limon bal yapıp içtim gün içinde.
Eliffff Asli91 tarihlerimiz aynıymış🙂 bende temmuz sonu yada Ağustosun işk haftası olacakmış gibi hissediyorum 😊