Nur55 Ceyfer ben iki buçuk aylık falanken istanbuldan Ankara’ya ordan da Samsun’a gittim geldim canım hemde bi iki gün kalıp döndük gidiş otobüsle oldu dönüş kendi arabamızla sıkıntı olmadı çok şükür ama o dönemlerde mide bulantım vardı sadece onun sıkıntısını yaşamıştım biraz
SevDin Ceyfer 32 hafta üstü iseniz ve uçakla gideceksiniz uçuş raporu almanız gerekli Yok değilseniz doktorunuza sağlık açısından danışmanız yeterli
Ceyfer Cemoss Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin 🙏🏻 Hic beklenmek bi zamanda dun ogrendim degerim dusuk cikti bayramin 2. Gun aksam bodruma tatile gidicektim 10 gunluk arabayla skinti olurmu cok korkuyorum
Ceyfer Kekmez Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin 🙏🏻 Hic beklenmek bi zamanda dun ogrendim degerim dusuk cikti bayramin 2. Gun aksam bodruma tatile gidicektim 10 gunluk arabayla skinti olurmu cok korkuyorum
Annesinin1tanesi Ceyfer gebeliğimi bilmedm halde 4 saat araba yolculuğu 1saatte uçak yolculuğu yaptım ki uçaktan inip tekrr araba yolculuğu da 1 saat sürüyor canm. Doktora gittimde 4 haftalık oldğmu öğrendm hiçbir sıkıntı yoltu 5. Haftada kesemde kasılma oldu ve doktora uçak yolclğu bu drmu etkiler mi dedim hayr etkilemez uçakla veya arabayla bir ilgisi yok demişti. Ama tehlikem olduktan snra yol izni vermedi ve 3 ayımı doldrana kadar memlekette kalmştm bu durumu doktorunla konuşman en doğrsu Canm
Heather Ceyfer en iyi yönlendirmeyi doktorunuz yapar. Ben yapabiliyorum yolculuk ama çok şükür bir sıkıntım, kısıtım yok. Doktorumda izin veriyor. Değerim düşük çıktı diyorsunuz tek adres doktor😊
Hanif Ceyfer Canım bu konuda sana en iyi bilgiyi doktorun verebilir. Herkesin hamileliği farklı o yüzden kesinlikle buradan aldığın bileğiyle hareket etme. Bende 27. Haftadayım seçimden sonra memlekete gidicem doktorum gitmeden önce mutlaka kontrole gel defi eğer bu şekilde sağlıklı olurda gidebilirsin dedi. Kesinlikle gebeliğini takip eden doktorunla görüş.
Ceyfer Heather evet gidicem insallah yarin bide benim bu 4. Diger 3 dusuk oldu yani kalp atisi yoktu simdi korkuyorum tesekkur ederim yazdiginiz icin 🙏🏻
Ceyfer Hanif evet haklisiniz ben yine doktoruma sorucam sizlerdende bilgi almak istedim danismak istedim cok yeni benim daha internette okudugum kadariyla dinlene dinlene gidilebilirmis ama bakalim doktorum hayir derse gidemicem sanirim
Selmas57 Ben fransadan turkiye ye geldim hamileyken hic bisey olmadı . arabayla ustelik 😊 hep dinledim yurudum. Sen bilirsin de mesafe kisa, ama belli olmaz tabi cok korkuyorsan gitme tatile
Ceyfer Selmas57 cesaret geldi 😄 evet bende surekli dinlenirim diyorum gecen senede gidemedik hamileydim sonrasi kurtaj. Simdi yine olunca dedim gidicem bu sefer
Ceyfer Glmgkcmm Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin tum hamilelerin 🙏🏻 Bende cok istiyorum gitmek
Selmas57 Ceyfer Insallah bisey olmaz spnucta sadece oturuyosun yarim saatte bir dur dinlen. Iyi tatiller 😊
Ceyfer Nur55 ne guzel bende artik su kafadayim verende Allah alanda Allah ben oruc tutuyodum hic aklimda yoktu bugun biraktim dun ogrenince olcagi varsa olur. Cok uzuldum zamaninda cunku insallah bende hayirlisiyla gider gelirim