SenaUysal Arkadaşlar 1000 1500 ₺ civarında travel alan var mı? Hangi markaları aldınız, memnun musunuz acaba
Pamugunannesi1 SenaUysal e bebekte gördüm 1.300 tl mükemmel bayb plus ben onu alıcam 3 farklı şekilde kullanılabiliyor ☺️
esraizmirli SenaUysal baby care markasını aldım canım bc41 1000 tlye tek elle katlayabiliyosun çift yönlü gayet fonksiyonlu bakabilirsin istersen 🥰
Gamzey15 SenaUysal 4baby diye bi marka aldım civilden. Arkadasım kullanıyodu çok memnundu bende kalitesini beğendim bakmak istersen link bırakıyım :) https://www.civilim.com/4-baby-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-gri-5865
Mervensn1 SenaUysal casual quantum aldık biz gayet güzel pusetini çok beğendim özellikle bel desteği için minik yastığı falan var içine gömülmüyor bebek ekstra battaniye bir şey koymaya gerek yok 🌸
Ftmklbk SenaUysal e bebek te sunny baby icon 1099 tl ye almıştım. Çok hoşuma gitti, kurulumu kolay, kapatması kolay, puseti aynı zamanda oto koltuğu, sertifikası var. Bir bakın derim. Videolarını da izleyebilirsiniz
Vildan_C SenaUysal Ben instagramdan aldım 799₺ bugün geldi eksiksiz ve tam istediğim gibiydi öneririm🥰 Aynısı e bebekte 1.300₺ civarı
SenaUysal Vildan_C hangi araba ve nereden aldınız acaba instagramdan? Bende baby plus baktım e bebekten