mayis13 beyzamm maydanoz ve süt buharı sanırım dimi ? Bende denemiştim aynı zamanda belime yakıda yapıltırmıştım çok şükür bir sonraki ay hamile kaldım . Allah isteyen herkese nasip etsin
mayis13 Nurcihn Mira61 maydanozun enfeksiyonu sökme özelliği var süt ve maydanozu kaynatıyorsun buharına oturuyorsun enfeksiyonu söküp atıyor . Bu formda bir çok kişi bunu denedi hamile kalan çok kişi var ben dahil . İnsanları yargılamadan önce anlamaya çalışın kızlar öncelikle ☺️ Bebek sahibi olmak isteyen çok kişi var ve her yolu deniyor
Mira61 Hyr maydanozun üstüne oturup ne gibi fayda bekliyosn anlamadim ki kimden duyuyosunuz boyle sacma sapan isleri yaa 😀😀
Mira61 beyzamm tatlim olayi yanlis anlamissin kaynatip suyunu ic onun ustune oturunca bisey olmuyo 🤦♀️🤦♀️
mayis13 beyzamm hamileliğe değilde iltihaba odaklan canım kendini çok kaptırıp stres yapma keşke sütle yapsaydın
Asyaayaz1 Hamilelikle alakası Varmı bilmiyorum ama ben idrar enfeksiyonum için bekarken sürekli Buhara oturur gibi yaparım ne enfeksiyon kalırdı ne akıntı kum ve taş düşürmede çok işime yaramıştı
Asyaayaz1 Mira61 canm enfeksiyon ve akıntı söküyor ben kum ve taş düşürürken doktorum önermişti ve gerçekten ne enfeksiyon bırakıyor ne akıntı buharı
mayis13 Mira61 buharı direk vajinadan girdiği için iltihabı söküyor tabiki içmeninde faydası var ödem atıyor ama bunda enfeksiyonu söküp atıyor direk