didemblr nazliserdar bu görüntülerde bacak arası görünmüyor ama tahminde bulunduysa genelde değişmiyor canım 🤗
Buketkucuk nazliserdar bende ikili taramada %90 kızım olacağını öğrenmiştim. 16.haftada %99 kız dedi doktorum. Detaylı ultrasonda da %100 kız olduğu kesinleşti 🐰🤍
BegumIscanTunc nazliserdar Ben 13 haftaligim bizim ki arkasını dönmüş birde bacaklarını toplamış doktor bir türlü ne yaptıysa donderemedi o yüzden 1 ay sonraya kaldı
nazliserdar arzuublm doktor kesin olmadigi soyledi erkege benziyo dedi haftaya tam belli olacak insallah
betusumm sağlıkla gelsin inşallah benimde 11+3 dr um erken dedi söylemedi meraktan çatlayacağım. arzuublm benimkini de tahmin eder misin ? https://hizliresim.com/9cd7j7
Mucizemmm67 nazliserdar ben de 12 yım ay başı kontrolüm var inş Ogrenicez 🙏 sznde sağlıkla gelsin inş🙏🤱🤰
arzuublm betusumm 11 haftalıkta benim de görüntüm böyleydi ben erkek dedim ama suan 12 doktor kıza benzetti benimkini ama ben erkek diyorum
maviruya ahhh ah sanki daha dün bende cinsiyeti belli diye seviniyordum şimdi 32 haftalık olduk. Zaman ne çabuk geçiyor gözyaşım pıt😭 Sağlıkla alın inşallah kucağınıza❤
betusumm arzuublm hayırlısı bakalım. 6 yaşında bir oğlum. hakkımızda hayırlı olanı olsun tabi ki ama kız istiyorum aslında. Tabi ki önceliğimiz sağlıklı olması. Sağlıkla kavuşalım inşallah. Bu durumda doktoruna güvenmek istiyorum kusura bakma :)
betusumm arzuublm sizin doktorlar nasıl 12. haftada tahmin yapıyor oğlumda da şimdide gittiğim hiç bir doktor 12. haftada söylemedi. Hatta oğlumda her hafta başka dr gittim belki öğrenirim diye 15 olmadan öğrenemedim. Çatlıcam meraktan. 🤗🤗
arzuublm betusumm önemli degil zaten cinsiyeti saglıklı olsunlar yeter fakat benim hisettigim bu tabiki ben yanılmış olabilirim.
betusumm arzuublm tabi ki önceliğimiz sağlıklı olmaları. Ama merak etmeden de duramıyoruz işte. Benimde içime doğan aslında erkek kızım olmayacakmış gibi geliyor ama içten içe de kız istiyorum karmakarışığım yani.
arzuublm betusumm benim kendi doktorum degildi baska bi hastaneye 2li tarama testi için gitmiştim o sırada tahmin yaptı büyük ihtimalle kız dedi
nazliserdar BegumIscanTunc bizimki de ters duruyordu doktor 20 dakika yürü dedi ondan sonra dönmüş eski haline erkege benziyor dedi haftaya bidaha gidicez insallah 🙈
BegumIscanTunc nazliserdar yok kuzum bizimkine hiç bişey yaramadı sevgili doktorcuğum bile inatçı bebeğimiz dedi