Ceydakhvc Genital bölge için tüy dökücü krem tercih eden var mı aranızda ben 4. Ayımdayım alt tarafa ulaşmak oldukça zor kullansam bebeğime zararı olur mu ?
_abc_xyz Ceydakhvc normalde de genital bolge icin tuy dokucu krem asla tavsiye edilmez. Gebelik doneminde sakin ama sakin kullanma direk gebeligi ve bebegi tehlikeye atacak maddeler var icerisinde jilet kullan daha iyi agdaya gidemem dersen
mercimeginanne Ceydakhvc doktorlar izin vermiyor onu kullanıcağına jilet kullan yada eşinden yardımcı olmasını rica et. Yada kuaföre git
Mehtapakgl Ceydakhvc bama doktorum izin vermedi. Hocam jiletlede alamıyorum dedi. Doktorum demez mi. Bir bizim ülkemizde bu var dedi. Yurt dışında öyle temizliyim gidim yok dedi. Benim için sorun yok dedi😄 tabi o öyle değince biraz rahatladım ne yalan söyleyeyim.
Serapveminikleri Ceydakhvc oturup karşıya ayna koyarsan kolaylıkla yapabilirsin ama bu tür kremler kimyasal kötü şeyler içeriyor
Vuslat23 Bnde zararli diye biliyom , ben zaten epilasyonluydum biraknca haliyle cogaldi en iyisi ve uzun suren ağda ilkte aciyo hemen uyusuyo ben kuafore gittm aldilar temiz is
Buketkucuk Ceydakhvc tüy dökücü krem normalde dahi içeriğinde kanserojen madde olduğundan zararlıdır bir de hamilelikte asla önerilmez bence kullanmamalısınız. Ben hamileliğimden önce lazer epilasyona gidiyordum fakat hamile olduğumu öğrenince bıraktım doğal olarak. O esnada traş makinesi kullanıyordum hala traş makinesi kullanıyorum. Annem sağolsun yardımcı oluyor ama alabildiğiniz kadarını karşınıza ayna koyarakta yapabilirsiniz👍🏼