Dina Selam kizlar ben hamileyim ve cok sıklıkla kötü rüyalar görüyorum ruya yorumlarini okuyorum hic iyi seyler degil gördüklerim((günde 2,3 tane abuk subuk seyler goruyorum icinizde böyle sey yasayan var mi??
AhmetarZencirkran Dina rüyalarına çok aldırma canım bebekten kaynaklı kabus ve gerçeğe yakın rüyalar görülebiliyormuş bende çok rüya gördüm kalkınca hala etkisinde kalırdım rüyanın ama şimdi geçti
NaimeYilmaz Dina her gece ruyalar goruyorum bende gayet normal yorumlamayın unutun gıtsn o an gebelıkte normal
deletedmom24 Dina canım rüyaların birçok açıklaması var. Hormonel psikolojik yada başka bi sebebten ötürü onu yazmayacağım korkma diye😊 kesinlikle bismillahsız yatma. Biliyorsan da uyumadan önce ayetel kürsi oku önce okuyup evine üfle sonra avcuna okuyup üfleyip üzerinde gezdir. Daha da görmezsin 🙂
Tugba9109 Dina Bende de öyleydi canım benim . Ben bi hocaya sormuştum. Bana karnında bir melek taşıyorsun hani şeytanlar 3 harfliler falan derler ya onlar o meleğin dünyaya gelmesini istemez o yüzden anneyi korkuturlar yatmadan önce nas felak ayet-el kürsüyü falan oku onları bilmiyorsan euzu besmele çek ve görünür görünmez bütün varlıklardan sana sığınırım allahım deyip uyu dedi . Bende o günden sonra öyle yapıyorum ve gerçekten artık rahat uyuyorum ve kötü rüyalar görmüyorum.
oglusunakavusmayibekleyenanne bende aynı canım bu aralar eşime sardım iyice hep aldatiyo beni terkediyo olarak görüyorum isin tuafi uyanıyorum tekrar uyuduğumda kaldıği yerden devam ediyor ruya😂😂😂 eşim canından bezdi artık şu hormonların düzelsin biran önce diye sabah akşam dua ediyor😂😂😂😂😂
Hanif Dina rüyaları kesinlikle gerçek hayatla yorumlamayın onlar sizin bilinç altınızdan kaynaklı oluşan şeyler. Bence hiç oturup kafanızı bile yormayın hayır olsun de gerisini boşver Canım.