eylmylk Mom0101 mayonezin içinde çiğ yumurta var diye yemiyorum. Bi iki sefer çok az ketçap yedim ama bilmiyorum psikolojik olarak rahat olamıyorum mayonez yerken.
Ozge0677 Buketkucuk kola arada bi içiyorum ama vicdan azabı çekiyorum cipse dayanamiyorum yiyorum arada bi 😊
melsen didemblr hepsini hemen yiyemeyiz bence ama haftada bir kaçamak yaparız heralde ya 😂net bilgim yok canım 🤓
[silindi] Elisaelisa34 bgn bi takbak yedim cips napim doktor zorlama ama az dedi anra yarın bol sut yogurt meyve yaparım
[silindi] Sifaandhyl çay cok cok qcık içiyorum ve içine limon sende öyle yap caysız kahvaltı olmuyor sankı anlamıyorm
Sifaandhyl [silindi] evet çaysız kahvaltı olmuyor akşam yemekten sonra çaysız olmuyor ama içesim gelmiyor limonlu çay da çok severim ama genel olarak tansiyonum düşük öyle daha çok düşüyo halsiz kalıyorum bide demir ilacı kullanıyorum çok çay içince ilacın Bi anlamı kalmıyormuş o yüzden içmemek daha mantıklı hep canım istese de canım 😔
AybukeA asyahumam 15. Haftamda yedim 1 kere Burger King den nefsim köreldi neyseki 😅 2 ay da 1 yense bisi olmaz sanki ya 😅😅
yelizb Hepsini yedim sakatat hariç.pişmeyen şeyleri yemiyorum sadece.kola zaten içmem cips yiyorum valla..ama en çok buz gibi bira ,bol kahve ve sigara içmeyi özledim birde kokoreç 🙏