melsen Buketkucuk hiçbirinde gözüm yok et yiyemiyorum be..şöyle yanına patates püresiyle bi et yiyemiyorum.tiksindim en çok sevdiğim şeyden.kokusu burnuma gelınce İstifra🥺
melsen didemblr milletin pis diyeağız burun büktüğü şeyler, bende Hepsine bayılırım 😂 sayılı Gün çabuk geçer mi desek
oglum0603 asyahumam 12 haftaligim yarın burger yemeye gideceğim 3 ay zor tuttum kendimi burnumda tütüyor 😥
Madinanin-Annesi Buketkucuk ben hic bir seyi.Bazen cappuccino istiyorum.Oda gemen geciyor.Mayonezsiz yapamiyorum.Ben hep severim ama azaltdim cok yemiyorum
Mermicekim KFC Acılı Kanat kemiksiz çıtır. Çiğ köfte. Baklava. Allahtan ilk aylarım. İleride ne yapacağım acaba 😭
[silindi] Mermicekim offf kfc cıtır tavuk patates kola ve burger big king bende özledim böyle hepsini aynı anda yesem neyse
merveklyc Ben hamburger de yiyorum patates kızartması da mayonez de sucuk da canım isteyince nadiren kola da içiyorum kendimi bi suçlu hissettim.😅😂🤭
Mom0101 merveklyc aynen ben de😄 doktorum yasaklamadi ki. Rahat bi dr benimki valla. Hele kolayı ilk üc ay bulantım var diye nerdeyse her gün ictim iyi geliyodu🤷♀️
E-K-D Buketkucuk pilav, salçalı tereyağlı makarna, Poğaça çeşitleri , katmer, sıcacık fırından çıkmış ekmek , sahanda tereyağında göz göz yumurtalar ve daha biiiiiiir sürü şey . Bende şeker sorunu olduğu İçin pirinç, makarna tüketemiyorum özledim ☹️☹️
Tubaaa90 E-K-D o kadar canınız çekiyorsa deneyebilirsiniz bendede var ve canım makarna çektiğinde bi tabak yiyip denedim 120 130 arası bişey çıkmıştı katmer de aynı şekilde doyacak kadar değilde tadımlık olunca yükseltmedi diyetisyenimede sordum abartmamak porsiyonlarını ayarlamak ve şeker kontrolünü yapmak kaydıyla olur demişti ama pilava cesaret edip hiç denemedim o yükseltebilir
Nslhnkr Nazli34 bana sadece kuzu cigeri yasak değil. Arnavut cigeri ve tavuk cigeri yasak 😣 arnavut cigerinide cok severim yiyemedim hiç 😫😫😫 sucuk yasak degil