Srnykp1904 Myssr mayonez mi demek istediniz oysa eğer bn yiyorum fazla değil ama o kadar zararlı olmadı
Ayseguldt sophia hahahah sorma bende abartmadan herseyden yiyorum şükür bi sorun olmadı hala 33 haftalığız
Nazli34 Nslhnkr kız çocuklarını çok seviyorum Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi bebiş nasip eder inşaaAllah bana ve tüm isteyenlere❤🙏🥰
Neseozgen123 Srnykp1904 dip balıkları ağır metal ve toksin yüklü yüksek oranda civa içerdiği için yenmemesi gereklidir.
Neseozgen123 Mucize_anne32 dip balıkları ağır metal ve toksin yüklü yüksek oranda civa olduğu için yenmemelidir.
gozde_arel Buketkucuk herşey yiyorum hiçbirşey ozlemedim sigarayı bırakmak avantajım bence emzirirkende içilmiyor zaten bu güzel yanı
Myssr Srnykp1904 mayonez yazdim zaten… Hayir cig yumurta var yenmemesi lazim yiyen var fakat risk almadim ben kendi adıma
Neseozgen123 Srnykp1904 yemiş olduğunuz mezgit te dip balığı olarak geçen türden. Siz yine de fazla tüketmeyin derim. 😉👋
Srnykp1904 Myssr hmm anladım ne bilim yersem arada hem içinde bir sürü şeyde oluyor ya ilk hamilelikte yedim ama bişey olmamıştı tskr yinede