SSeymanr Iraz bende öylee. Bi arkadaşım doğum yaptı 3 ay oldu hala zor iciyormuş kahveyi😭 inşallah öyle olmayız 😂
ilknuryakiskan Bernayben benimde gebelik şekerim var ancak diyabette domates zararsız diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba ?
Bernayben ilknuryakiskan canım ben de öyle sanıyordum ama şeker değerlerim yüksek çıkınca diyetisyenim yeme dedi
Beren1ekim minikbaby06 helal olsun canım bu günler gecsin sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi neler neler yeriz.. 🥰
Alperefet Gamzeakd evet emzirme döneminde de içilmiyormuş alternatifi de yok kolanın yemekler çok tatsız😂😂
EymenAli21 Pirincveannesi her hafta tüketiyorum balık et salgamin zararı olduğunu hiç duymadım kendimde içiyorum sık değil tabi ama zararlı diye ilk defa duydum eğer öyleyse tabi😊
Gizembuluttt Syma-ma ben de öyle duymuştuö 2 kez yedim valla Sonra araştırdım yemedim inşallah bir şey olmamıştır oğluşuma🥰
Syma-ma Gizembuluttt olmaz canım sabah akşam yemedik ya zararlı şeylere bile abartmamak şartıyla yiyebilirsiniz diyo doktorlar 😃
Gizembuluttt Syma-ma inşallah canım. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 🙏🏻🧚🏻♀️ Bence de abartmamak şartıyla yenebilir ya. Hasta değiliz ya hamileyiz.🙈
Mucizemmm67 Babycurly AFİYET olsun Ya ben zaten çok sevıyorudum oncesındende aşerdım resmen eşimde marketten almişti 4 paket 😁😁ben ikisini yedım bı arkadaş çok kötü neden Yedın benı Korkut’u baya ama bnde bıraz Rahtsz olmştum sabaha kadar yemedım artık 😁
fatosd84 Buketkucuk herşeyi yedim içtim dozunda bıraktım sınır koymadım sadece ilk hamile kaldığım aylar maydanoz civa içerikli balıklar bitki çayları hariç yedim içtim.
Gizem0zkn UrazyadaMasal ya hergün yemiyoruz ki birşey olmaz inşallah .Hem sakınan göze çöp batar. Alkol sigara içmedikten sonra gerisi sık tüketilmediği için zararlı olacağını sanmıyorum.