Berenimoo Buketkucuk Buketkucuk ben normal balık yiyemiyorum, sadece ton balığı yiyorum canım. Bence ara sıra hepsini tüket ☺️
minikfare1 Y123ag- zaten sizde bi sorun olmuyor bebekte olma ihtimaline karşı dikkat edilmesi gerekiyor. Civa miktarı aşırı yüksek ve besleyiciliği sıfır bir şeyden bahsediyosunuz bi süre yemeseniz size bir zararı olmaz ama bebeğiniz dünyaya geldikten sonra geri dönüşü olmayan sorunlarla karşılaşmak kimse istemez
Myssr SILA--123 bu zamana kdr yemissiniz zaten bosverin bilmeyin daha 😅 riskli bi durum aslinda bebegn ölümune kdr gidiyo ama bisi olsaydi doktor farkederdi. Aslinda doktorların uyarmasi gerekiyo. Ama uyarmiyolar. Ben de hamile olduğumu bilmeden yemistim cok agladm neyseki toksoplazma kapmamisim🙊
Ozbk Mom97 icinde çiğ yumurta olduğu için yemek istemedim.ucundan degdirsem hepsini yerim tutamam kendimi 😁 Hamburgerin bı anlamı olmuyor ranch sos olmayınca 😥
Gizembuluttt Mina98 ciğer yemenin zararlı olduğunu bilmiyordum hatta yararlı diye ilk öğrendiğimizde 2 kez yemiştim :( umarım bir şey olmaz. :( Bazı şeyler harici diğerleri kırk yılda bir yenebilir. Sürekli o yememenin vermil olduğu sinir stresli halin bebeğe daha çok zarar vereceğini düşünüyorum. 😊 Annelerin de iyi hissetmeye ihtiyaco var. ❤️
Gulfeem Glakky1 hamburgerden vazgecersem eger kalbim kurusun😂😂😂😂 neymiş efendim göz yumurta yiyemezmişim kahve içemezmişim.. çekirdek zararlı diyeni duydum ben burda😂😂
Glakky1 Gulfeem 😂😂 valla hamburger benim de hassas noktam haftada en az 1 kere yıyorum. Kahve de içiyorum :) göz yumurtada yiyorum:) 😂😂 çekirdek zaten hastasıyım 😂😂🥳
SILA--123 Myssr ay yok valla yedim hep doktorda hisey demedi bana onu ogrenmem icin ne yapabiliriz testi felan varmi
Gulfeem Glakky1 mesela az önce birinin etsiz çigköftenin icindeki bulgur pişmedigi icin yenilmez yazdıgını okudum😂😂😂
Syma-ma Glakky1 mayonezi de yiyor musunuz ve kaçıncı haftadasiniz 😋 benim de canım istiyor hamburgeri evde mi yapsam diyorum 🤣
Glakky1 Syma-ma evde yapılanın tadı hiç güzel olmuyor MC yiyorum ben mayonezsiz olur mu 😂sarımsaklı mayonez hastasıyım
doneylmz Pirincveannesi içerisinde çiğ yumurta bulunduğu için ve katkı maddeli olan her şey zararlı zaten.
Pirincveannesi doneylmz inanılmaz üzüldüm bide bilmediğim içide ketçapla karıştırıp yedim teşekkğr ederim uyardığınız için 😊
Gizembuluttt Syma-ma ben de öyle duymuştuö 2 kez yedim valla Sonra araştırdım yemedim inşallah bir şey olmamıştır oğluşuma🥰
Glakky1 Syma-ma Allaha şükür ilk haftadan beri yiyorum bebegim ve ben çok sağlıklıyız maşallah gelişimi de baya iyi. Korkmayın bence bu kadar ya😘