Ebryrdm mom9792 bilgenur çöl diye bir kadın. İnstgram hesabı var. Ama ben normal gidiyorum online bir hizmet almadım. Yeri gebze de
fatmArslan06 Glakky1 vallah bende herseyi yiyorum kola hariç mayonez cok az sıkıyorum işkembe çorbası bile içtim tabak tabak 2 3 sefer pişirdim cips de yiyorum paket paket ama bebeğim icin gerekki besinleri de alıyorum sütümü iciyorum yumurtami yitorum meyvemi yiyorum ilaçlarımı içiyorum düzenli cok şükür herşeyde yolun da ama az pişmiş etten yumurta dan uzak duruyorum ama cnaim tuzlu şeyler istediği icin cinsten uzak duramıyorum 😬
Esraydn Buketkucuk midem aşırı yandığı için pek bir şey yiyemiyorum. Ve bu gebelikte canım sürekli çiğ köfte istiyo. başlarda birkaç yedim ama yanmalarla başa çıkamadığım için artık asla yiyemiyorum. O yüzden çiğ köfte🙈
Minikannebsr Oznrtsonr evet maalesef bulgur pişmediği için önermiyorlar. Geçen gün aşerdim 🙈 doktorum bir tane ye nefsin körelsin dedi. Dünyanın en mutlu insanıydım resmen :)
zynpzynp123 Ciğer, sucuk, kokoreç, demli bir çay, sınırsız kahve 🤦🏻♀️ Kısıtladığım ve özlediğim şeyler bunlar benim. Geri kalan şeyleri abartmadan yiyorum çok kasmıyorum kızlar.
Derinsmom OzgeSahin2 açıkçası yenmemesi gerektiğini biliyorum sonuçta sakatat yani ama yenilirse bşey olur mu onu bilemem ben 🤷🏻♀️
Eminos123 OzgeSahin2 hic bisey olmaz canim iskembe corbasi istedi annem yapti ictim normalde cok hoslanmam ama ciger muthis kan yapar sifa olsun size ve bebisinize herseyden yedim ben etli cigkofte bile yedim
Minikannebsr Oznrtsonr valla benim arkadaşların çoğu yemiş birşey olmadı diyorlar. Ben dün yedikten sonra midem biraz kötü oldu ama psikolojik sanırım. Uzun bir süre canım istemez inşallah. Bişi yemeden önce internetten kontrol edin zararı varmı diye. Ben genelde öyle yapıyorum farklı bişi yiyeceğim zamam
Arnisa ilke19- sağol canım inşallah birşey olmaz . Bende 2-3 gün plav üstü yedim aşırı yemedim ama öğrenince korktum. Bilseydim yiyesimden ölsem yemezdim . Allah büyüktür bakalım annemde yemiş bişey olmamış . Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ebrdmr Buketkucuk tatlı olan herşeyi özledim şimdiden. Aşırı midem bulanıyor turşu ve naneli şeker dışında hiç birşey yiyemiyorum. Önerisi olan var mı😪