SeymaBrt Derya1634 yani baya bıraktım. Haftada 2 kezden bir şey olmaz diye düşünüyorum. Onda da bir bardak içiyorum.
Mermicekim Kalbimm55 zararından ziyade şeker oranı için ya. Ben öyle sevdiğim şeyleri Bi dilim azıcık falan yiyemiyorum Allah affetsin benim nefis falan körelmez baya abanıyorum yani o yüzden bir süre direnmeyi düşünüyorum 😀
Kalbimm55 Buketkucuk valla Çiğ olmamak şartıyla brn Herşeyi yedim içtim de ama abartmadan Böyle 9 ay çips kola hiç içmeyen yemeyene de hayret ediyorum Vallahi 😂Çok abartı geliyor Abartmadığın sürece Hiç birşeycikq Olmaz
Iraz Gulgok nasıl bir sakınca canım kontrollerde bebek iyi diyor doktor ama burda ama burda covid Ken herkes kemik suyuna çorba kelle paça filan yazmıştı o yüzden içtim bende
Denizzz88 Buketkucuk yiyemediğim yasak olan herşeyi özledim valla 😂 az pişmiş yumurta,kola,fast food,normalde sucuk salam sosis pek aramam yemem ama onlardan bile yicem canım istiyor 🤭
Minikannebsr DenizAlpinannesii vazelini araştırdı ama yediklerini araştırmadımı oda bi ilginçmiş. Doktorunuz anlatmadımı yememeniz gereken şeyleri. Lezzetli olan herşey zararlı yahu
Minikannebsr Ayy saymakla bitmez gibi. kola çiğköfte hamburger mayonez ton balığı midyee sigara neskafeeee az pişmiş yumurta sucukkk
Htckrdmn Duygud bende decavit bulandı ve kusma yaptı ama şişkinlik hatırlamıyorum kişiye göre değişiyor sanırım etkisi
Pirincveannesi Mayonez neden zararlı bende patates kızartıp arada yiyprum ve mayonezi çok seviyorum onun neden zararlı olduğunu anlamadım anlatabilirmisiniz benim ilk gebeliğim ve doktorum yiyeceklerle ilgili hiçbişey söylemedi
doneylmz Pirincveannesi içerisinde çiğ yumurta bulunduğu için ve katkı maddeli olan her şey zararlı zaten.