Busraboluk Buketkucuk herşeyi yiyorum. Kararında yedikten sonra ne olabilir 3. Gebeliğim Allah’a şükür her hamileliğimdede asla böyle sınırlar koymadım az olsada tükettim. Hamilelik zaten zor bir süreç daha fazla zorlaştırmaya gerek yok 🙏😌
Rabiis Buketkucuk Koca bı paket cips ve kolaaa😭 çok özledim iki gözümün çiçeklerini 😂 rüyama giriyorlar ama asla yiyemem😂😭
oglum0603 Rabiis bu ay iki kere cips yedim. Ayda 1 veya 2 kez tüketilebilir bence. Artık ruyalarima giriyordu 😂
Haticearen Buketkucuk ben hepsinden yiyorum sadece çiğ yumurta olayı yok bide ciğer haricinde tat alıyorum abartmamak şartıyla
Cressida Buz gibi kocaman bir kola… cok cnm isterse eşim içmeden bi yudum alıp nefsimi köreltiyorum😂😂 ama bıtsın ıcıcem buzz gibi off agzım sulandı🤣🤣
Hulyamert- Buketkucuk ilk üç ay Zaten her şeyden tiksindiğim için bişey canım istemedi ama şimdi her şeyi yiyorum valla sucuktur mayonezdir sadece sakatat yok özledim de doğrusu hele midye-bira offf cipsti ıvır zıvırı da çok canım isterse minnacık yiyorum hem hamburgeri kötülemişsiniz yakıştıramadım yiyin gitsin 😅
SeymaBrt Mom0101 yaa çiğ olunca bi sıkıntı olabilir. Toksoplazma bağışıklığım yok. O yüzden korkuyorum. Ama 16yı doldurunca yiyebilirim 😂
Mom0101 SeymaBrt şöyle düşün hayatımızda kaç kere yedik hepsinden ve cogu insanin yok toksoplazmasi. Cok az bulasan bisey yani
Guloyku2021 sophia valla ben yiyorum canım isteyince hatta ton balığı için doktorum hiç yememekten iyidir ye dedi
momy_95 Ben her şeyi yiyorum canım isteyince kola, cips, mayonez, ketçap nolcak 😂 yazılanları okuyunca korktum herkes ne kadar dikkat ediyor ben hiiç 😃
Gulfeem momy_95 bende yiyorum….. burası şey gibi google a şuram agrıyo yazınca kanser cıkarsın ya, ordaki felaket tellalları gibi😂
DenizAlpinannesii Glakky1 bende herşeyi yiyorum şu an bu yazıları görünce çok vicdan azabı çektim mayonez zararlı mıymış 🥺 eşim duysa hiç bişey yedirtmez bana geçen vazelin sürecektim elime onu bile öncesinde araştırdı zararlı mı bebeğe diye 😂
Minikannebsr DenizAlpinannesii vazelini araştırdı ama yediklerini araştırmadımı oda bi ilginçmiş. Doktorunuz anlatmadımı yememeniz gereken şeyleri. Lezzetli olan herşey zararlı yahu
2prensannesi2008 İlk hamileliğinde ciğere aşerdim hemen bulamadık bikac gün sonra doya doya yedim hatta ilk aylarındada kurban bayramıydı ozamanda yedim doya doya cocugumun gelişiminde sıkıntı olmadı sadece koltuk altında minik leke var neden oldu bilmem şimdiki hamileliğindede yedim ciger
3prensesannesii Gulfeem aradığım yorum dedim herkes ne kdar dikkat ediyor 😂 hamilelikte mayonezin ne zararı varmış İlk defa duydu m
Glakky1 Gulfeem olması gereken bu 😂😂 tabii ki de çig et VS yemiyorum😂 Bi onlar hariç herşeyi yiyorum çok şükür sağlıklıyım bebegim de turp gibi maşallah