Elifmom1 Haftadayim dr.umdan cok memnundum ama hastane degisikligi yapacak ve yeni acilan bi hastane olucagi için kendisine guvensemde saglik calisanlari vs. cogu tecrubesiz olucak ve henuz yogun bakimlari varmi onu bile bilmiyorum cok uzulerek degistiricem sanırım cok zor olucak son haftalarim oyuzden sizlerin oneri ve yardimina ihtiyacim var 🙏😢 Esenyurt Reyap Hastanesinde takipli olarak gittiginiz memnun kaldiginiz bir k.d uzmani varmi? Hastane genel anlamda nasil dogum ve muayene ücretleri neler ? Simdiden teşekkür ederim yardımcı olan arkadaslara 🙏🌺
Pnrtrz Elifmom1 benim hastanem ve doktorum farklı ama reyapta bıkac arkadasım nereıda dıye bı kadın doktora gıdıyorlar
Dghtas Elifmom1 ben gönül hanıma gidiyorum çok memnunum genelde suratsız diyorlar ama bana hiç öyle gelmedi telefonla da istediğim zaman ulaşıyorum çok ilgili hiç bir soru kalmıyor her şeyi söylüyor çok detaylı bakıyor doğumumuda kendisinde yapacağım kısmetse geçen haftada doğum fiyatı sorduk 4 bin civarıydı
Elifmom1 Yasemin301 Özel florya hastanesi Op. Dr. Umut Yolal suan henüz faaliyete gecmemis olan (1 hafta icinde acilacakmis) Özel Kucukcekme hastanesi ne gecis yapacak Dr.um gercekten cok iyi ilgili bir insan hatta bir çok postta kendisini tavsiye ettim ama bu hastane degisimi beni altust etti 😔
Yasemin301 Elifmom1 ben de doktor degisikligi yasadim siizn gibi son haftalarda suan gittigim doktora mecburiyetten gidiyorum eski doktorum olsa siddetle onerirdim reyapta iyi doktorlar var öneren cikar muhakkak
12oe Elifmom1 Nereida jhaish isimli bi hanım doktor var abimin hanımı doğum yaptı bir sene oldu kendisi memnundu sizin için sordum bir araştırın isterseniz
Elifmom1 Pnrtrz evet o dr duymustum memnun kalan cok varmis birde Mesut bey var onada iyi diyolar. Sizin gittiginiz hastane ve dr ogrenebilirmiyim 🙏
Pnrtrz Elifmom1 ben medilife selda hanıma gidiyorum onuda önerebilirim randevu bulmak biraz zor oluyor ama benım 9 aylık randevumu ayarlamıştı hiç sıkıntı yasamadım kendısındende cok memnunum
Elifmom1 Pnrtrz ilk haftalarda gidicektim randevu icin aradigimda 2 ay sonraya verince vazgectim herseferinde sknti cekerim diye 🤷
Pnrtrz Elifmom1 keske bi deneseydın gittiğin zaman belki diğer randevularıda ayarlardı tabi tercıh sizin umarım gönlünüze göre olur
Ecesuben Ben her iki gebeliğimde de ikili tarama testlerini Mesut bey de yaptırdım. Onun haricinde 3 4 kere de muayene için gitmiştim. Yüzü asık olsa da doktorluğu iyi. Ama takipli olmayan hastalarına baştan savma davrandığını düşünüyorum
Elifmom1 Ecesuben teşekkür ederim yorumunuz için🙏 benim için cok önemli doktorlugu iyi olsada insan moral bulmak istiyor her ne konuda olursa olsun suratı asık insana tahammülüm yok 🙄
Elifmom1 Pnrtrz kanamam vardi ilk aylari biraz zor geciridm 2 ay sonraya atincada korktum acikcasi her istedigim zaman ulasamamaktan. kismet diyelim teşekkür ederim yorumunuz için 🤗🙏
Elifmom1 Dghtas Anladim gönül hanimi duymamıştım onuda arastirayim. sezeryan icinmi bu fiyati verdiler normal dogum icinmi acaba?
Deryadeniz Dghtas Elifmom1 asık suratlı insana bende dayanamıyorum. Gönül hanım çok donuk malesef. Ne sorsam zorla cevap veriyordu. Ben reyapta duygu hanımla devam ediyorum. Çoook memnunum. Hiç böyle ilgili bir doktor görmemiştim. Çok titiz ve güleryüzlü. İlk defa bu kadar beni gerçekten dinleyen bi doktor gördüm. Doğum fiyatları reyapta indirilmiş yeni kampanya yapmışlar. 2 bin civarına çekmişler çok sevindim güzel hastane çünkü ve doktorumdanda çok memnunum
Ecesuben Elifmom1 başka bi hastane düşünürseniz ben medilife Ali beye gidiyorum önerebilirim. 35. Haftadayım ilk doğumu da onda yapmıştık. Hastaneden de doktordan da memnun kalmıştım
Dghtas Elifmom1 sezeryan doğuma verdiler normal doğum da sanırım 3500 dü işte ilk tahliller herşey dahil dediler
Didem34 Elifmom1 Ben nereida hanıma gidiyorm cok memmnunum. wtsaptan her yazdıgıma usanmadan cevap veriyor🤦♀️😂