Betus-27 Serapveminikleri kaç gram doğdu ne kadar küvezde kaldı canım evet benden de leke gelmişti 22. Haftamda ama herhangi bişey çıkmamıştı
Serapveminikleri Betus-27 710 Gr doğdu ama cokk zor 3 ay geçirdi kuveste birsuru hastalık falan geçirdi ki şükür hepsini atlattı ,🙏
Fundogan Serapveminikleri ayy canım benim maşallah Banada dua et ilk olcak nasip olursa 4-5 sene sonra oldu 🤲🏻
Serapveminikleri Betus-27 çok iyi çok şükür 🥰hiç bir sağlık problemi yok hormon bozukluğu var oda tedavj altında gelişimde de sorun yok çok şükür hatta şuan halay çekiyor 😂😂😂😂
Serapveminikleri Fundogan haa anladım inşallah sağ salim alırsın kucgaina cnm hiç korkutma riskin falan yoksa hicc koyma aklına 🥰❤️
Fundogan Serapveminikleri rahim ağzı kısalıgı var işte canım devamlı yatıyorum 🤲🏻🤲🏻 İnşallah bir şey olmax
Fundogan Serapveminikleri 21 haftalık ken 24 mm ölçüldü progestron verdi 24 haftalık ken de doktor aynı dedi suan 25 haftalık olduk dikiş yok suan canım 😌
Fundogan Serapveminikleri ayyy inşallah canım benim bugün rahmimde Arda sol tarafında agrı gibi birsey var normal mi bu haftalarda sızde de oluyor mu
Serapveminikleri Fundogan ya ağrıyı anlamadım ama geçen 4 gün önce diyeyim sağ karın alt ve bacak boşluğu gibi bir yerde sanki iğne batıyordu gibi oluyordu ama saniye sürmeden geçiyordu 🥴eğer öyleyse Dr gittim bişi demedi enfeksiyon da ağrı yaoar çünkü