Busra_6161 Sabah uyandım bogazım yanıyor yutkunamıyorum malum ilaç kullanamıyoruz ne içmeliyim ne yemeliyim
Gizoos Busra_6161 2 gündür bende öyleyim anldığım kadarıyla burunumuz tıkandığı için boğazlarımız kuruyor ve acıyor. Birde stres yaptım boğazım ağrıyor diye başımda ağrımaya başldı kendi kendime korktum🤣 c vitamini aldım parol aldım ıhlamur içtim geçti ama gece uyurken gene burun tıkandığı için şuan boğazım yanıyor 😬
Evremadas Günde 2 fincan kadar ıhlamur içebilirsin canım içine limon çubuk tarçın da koy. Tükenirkende bal koy biraz. Bol bol dinlen ve su iç. Sirkeyi sulandırıp gargarada yapabilirsin. Eğer yanma batma bademciklerinde şişlik varsa bal limon karabiber karışımı yapıp ye. Biberler boğazına yapışınca geçiriyor canım. Geçmiş olsun
Mysonandme 1 su bardağı ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi kat, günde 3 defa enaz. 3 kere gargara yap. Geçmiş olsun. Bol sıvı al, dinlen.
Busra_6161 Azrabuglem16 bunu da bakacağım evde pekmez yok bal var sadece yine de çok sağol sana da geçmiş olsun
Azrabuglem16 Busra_6161 doktora da gidemiyorum korona var diye ayda bir işte gidiyom 32 haftamda giderim ddm ama Inşallah çocukla ilgili birşey olmasında ben böyle bi şekilde evde idare ediyorum ama