Minnosunannesiii anneebrulice ya yerinde olsam o güne dura alırdım zaten ya bi hafta öncesi ya bi hafta sonrası olacak değil mi 🤣 adam zaten birinden birini kutlar diğerini kutlamaz kız daha çok snirlenir 🤣🤣🤣
enise2017 anneebrulice 14 Şubat pazar günü ne geliyor nasıl gün alacaksınız zorunlu haller dışında haftasonu planlı doğuma gelecek Dr varmı bilemiyorum yani benimde aynı tarihler ama biz haftaiçi olacağız.
aylinsss anneebrulice benimde dogumum aşağı yukarı o civarlara gelecek kutlamak isteyen hepsini ayrı kutlar mesela bizim evlilik yıldönümünden üç gün sonrası eşimin doğum günü ikisini ayrı ayrı kutluyoruz🥰
Eliffk Sizin için bilemem ama çocuğunuz sevgililer günü ve doğum gününü bir arada kutlama mecburiyetinde olacak bunun artısını eksisini düşünün 😅
anneebrulice Eliffk bende bunu düşündüm çok karasızım ben olsam böyle bişey istermiydim diye düşünüp duruyorum 😌
SILA--123 bendee o gün doguruyoruumm 😂 cocugum aşk meyvesi ve sevgililerin aşıklarin gününde doguruyorum bence güzel bisey
anneebrulice SILA--123 benim aklıma ilk gelen tek hediyeyle iki günüde kurtaracak çocuğumun hayatındaki kişi ahhaha çokmu ince düşünüyorum acaba 🤣
SILA--123 anneebrulice ay bak onu hiç düşünmedim canım hahaha 😂 ama olsun bence güzel ve anlamlı bir gün ben günümü aldım iste 14 subat 9.30 ta giricem insallah 🙏
enise2017 anneebrulice süpermiş tarih güzel ama benim kişisel fikrim doğum tarihi kendine ait özel bi gün olmalı benim de doğum tarihim 25 Şubat ☺️ Sağlıkla gelsinler
Heyecandorukta anneebrulice Benimde tahmini dogum tarihim o tarih, bakalim denk gelecekmi 🤔 En guzel hediye 😍
anneebrulice Heyecandorukta ya kafam o kadar karışıyoki en güzel hediye diyendevar çok romantik olduğunu düşünende var bi kesimde doğum tarihinn kşiye özel olması gerektiğini düşünüyor karar veremedim🧐