Seydaatacann Bebeğimiz 20 haftalık oldu ve artık ismine karar verip odasını hazırlamak istiyorum. Mira ismi çok hoşumuza gidiyor ama yanına bir isim daha olmalı mı? Olucaksa da ne olmalı? Yazarsanız çok sevinirim 😇😇
flowers Seydaatacann ben iki isim hic sevmiyorum cocugada ilerde is hayatinda okul hayatinda eziyet gibi gelecek diye düşünüyorum hep😂 tabi sahsi fikrim. Oyuzden bence tek mira gayet temiz
ilke19- Seydaatacann hahaha bizde aynı durumdayız . İsimleri de yakın Mia koyucaz. Soyadımız uzun oldugu için kısa ve öz olsun dedik ama yaklaştıkça acaba ikinci ismi olsa mı demiyor değilim 🤣
Yumurcakk flowers bende iki isim hiç sevmiyorum cocuga yük gibi 😂 isim önerisi miray ecrin şimal asya hazel hazal berfin
bukabu Seydaatacann bende ikinci isim cok seviyorum, hem seçenek hem aceleye gelmemiş gibi oluyor 😍 tabii sahsi düsüncem benim amaaaa mira cok güzel mira doğa, mira lina, derin mina, duru mina gibi bir çok güzel seçenek olabilir :)
Didi6 Seydaatacann Mira ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2017/12/mira-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1