Kiymet 37+4 günlük olduk şükürler olsun aylar once tarihte hep bugüne baktim durdum ama tutmadı iste bugun anne olan herkese hayirli uğurlu sağlıklı bebekler nasip etsin allah en yskin zamanda da vekleyen anne adaylarına çok amin cok dua lütfen
Yagmurbegum Kiymet valla bende bi hayal etmedim değil hani.😂 37+3üm. Aslında 30 ocak istiyorum çokk istiyorum hemde eşimle sevgili olduğumuz tarıh. Ama 21.01.21 da çok class bir tarihti 🥰 hayırlı olsun bu gün doğan evlatlara 🥰🤲🏻
minnie123 Kiymet Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Bende 37+5im 29 ocağı bekliyorum babamızın doğum gününde doğsa ne güzel olur ama nasip kısmet zamanı hiç önemli değil kendisi ne zaman doğacağını bilir 😻
SimgeTopcu Kiymet bende bugun bekledim hatta daha cok esim dogum gunu diye ama bende 37 haftayım. Belkı benım dogum gunum de gelır saglıklı br sekılde gelsınde 🥰💙
Kiymet Yagmurbegum anlamli bi tarih olacak desene eger yolunda gitmesse sezeryan tarihi alirsin o güne ama ins.tabi normal doğar 😊
Kiymet minnie123 aynen kismet bebekler tayin ediyor ne zamn geleceklerini ne yaparsak yapalim egzersiz değişmiyor bu bence
Yagmurbegum Kiymet ikinci gebeliğim,ilki normal oldu. Bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun hepimiz için 🤲🏻