Mavisuu03 Şuan kasılma vs yok ama daha böyle gider diyordum bir baktım 05:23 tr bir sıcaklık bacaklarımdan akıyor ne zaman gelir bebeğim bilmiyorrum kasılma yok hiç dualarınızı beklerim.
6217 Mavisuu03 hastaneye git bendede az az gelmişti 2 günlüğüm bende yrni doğum yaptım lütfen ihmal etme duşunu al git
Mavisuu03 Elifsu63 hayır gitmedim çok erken diye henüz eşimi de uyandırmadim hiç sancı yok bekleyeyim dedim erkenden gitmemek icinn
Gulertgn Bence hastaneye gidin biran önce doğum en kısa zamanda başlayacaktır hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım 🤗
EdanurZ Mavisuu03 hastaneye gittin mi canım bende 39+2 yarın kontrolüm var ama benim kızın geleceği yok gibi 🤭
zeyno_gr Mavisuu03 Gitmelisiniz ama sancı yada nişanda beklenir ama suda beklenmez bebek susuz kalır tehlikeli heme hastaneye gidilmesi gerekiyo ciğerleri yanar
6217 Mavisuu03 bende sancı çok olmadı açıkçası hafiften vardı çok değildi yatışım oldu sonra geldi 6 saat sonra bebeğime kavuştum 🥰
Dilara1503 Su gelmesinden sonra doğum başlatılır enfeksiyon riskinden bence gidin hastaneye bugün doğurursunz zaten