Secil_zeynep Helinsertkal bebeğin kilosu iyi haftasıyla uyumlu siz niye dert ediyorsunuz ki benimde aynı doktorum haftasıyla uyumlu olduğunu iyi gittiğini söylüyor
3prensesannesii ilseng aynen öyle kilo çok önemli değil bence de 38.2 de 2500 kilo doğdu kızım ve gayet sağlıklı
threestar Helinsertkal ilkiyle kıyaslamayın bence gelişimi normalse sorun etmiyor doktorlar önemli olan haftasında doğması dedi benimki, ben de 34 haftalığım 2260 kg bebeğim
aylinsss Azrabetulunannesi hamileliği öğrendiğim ilk kontrolümde doktorum tam da kağan beyin söylediklerini söylemişti istedigni yap genetik olarak doğacağı kilo belli demişti Allahım hepsine sağlık sıhhat versin kilo hiç önemli değil
purpleviolet Benimde 32.haftaya kadar hep geriden geliyordu kilosu doktor biraz zayıf bir bebek olacak demişti bende kilo almıyor diye üzülüyordum. 35. Hafta gittiğimde 2850 dedi doktorda bende şaşırdık. Hiç belli olmuyor endişelenmeyin 🌸
Cansu26 Azrabetulunannesi ben paylaşacaktım şimdi paylaşmıssınız 👏🏻👏🏻süper bir doktor ne kadar güzel anlatıyor her şeyi her gün dinliyorum kendisini tekrar tekrar rahatlıyorum 🥰🥰
Azrabetulunannesi Cansu26 ben de çok seviyrum sormaya çekindiğimiz en saçma soruları bile cevaplıyor birde şu bebek isteyenler postu varya onun altına herkes ama herkes ilişkiden sonra ayaklarını havaya dik öyle bekle yazmış onun ne kadar saçma ve gereksiz olduğunuda açıklamış bu doktor elimden gelse hepsine atarım izlesinler
Ecesuben Helinsertkal 35. Haftanın başında 2600 dü. Doktor doğuma kadar 3200 olur dedi. Bi de ben 38. Haftada sezaryen yapcam. Sizin normal doğumda yani 38. Haftayı geçerseniz bence rahat 3200 3400 olur 😊
Yeniden Helinsertkal sabahları avokado, akşam yatmadan ev yapımı kefir içtim. Bende faydası oldu. ☺️☺️