DenizGzm Sedanindenizi eskiler öyle diyor ayak soğuk olur üşürse erkekmiş falan bende hep üşüdüm ama kız doğurdum 😀
Madinanin-Annesi Esra004 bende wimdide yorgan altindayim uzerimde battaniyeyanicam sixakdan ama ayaklarim buz ya
Esra004 demir_dilek 🤗😚😚 güzünüz aydın rabbim saglikli uzun ömürler versin inşallah bütün çocuklarımıza 😊😘
Esra004 Sermec27 maşaallah allah bağışlasın inşallah 😘💕 kimileride diyo ayak üşümem olmus ama kizim olacak diye bilemedim🤔
Madinanin-Annesi Esra004 20haftamda detayli ultrasonda oyrendik…Ama karnima bakan erkek diyordu.Bir kayinvalidem hayir kiz dedi.Bizde kiz istiyorduk zaten.Gitdik kizim mawAllah hic utanmadan aci verdi bacaklarini bakin beni yormayin diye)))oyle bildik))
Sermec27 Esra004 ilk oğlum melek oldu rabbim bunu bana bağışlasın inşallah bilmiyorm kişiyle mi ilgili cinsiyetle mi ama benim ayaklarım buz gibiydi iki gebelikte de 🥰
090714 Esra004 benimde ilk zamanlarım öyleydi saglık ocagına sordugum da cok ısıtma gebelik sıcak ayagı sevmez demişti
annepanda Esra004 kansızliktan oluyor ama sadece üşüse iyi.. birden üşürken aniden ter basip ay bana bişeyler oluyor deyip soyunuyorsunuz otururken kalkiosunuz kalkarken yatiosunuz.. ahh bu bebeler.. eşim bana çok gülüyorr. 😁
Esra004 annepanda 😁😁 ahh bu bebisler 9 ay boyunca neler çektiriyorlar annelere 😄 ama her ne kadar zorda geçse hamilelik anlatilamaz bi duygu👶🤰💕