tgbktszdmr NilayRuya darısı sana zaman çabuk geçiyor 😄 bu zamanlarda yatmak daha sıkıntılı hale gelmeye başlıyor sadece
NilayRuya tgbktszdmr evet ya bide panik atak gibi birşey oldu geceleri uyuyamıyorum dün gece uyandım kalbim deli gibi çarpıyordu nefes alamadım titremeye başladım artık uykudan korkuyorum 😔
tgbktszdmr NilayRuya çok erken değil mi ama nefes darlığı için doktoruna bu durumu bi danış derim. Ama tabi herkesin hamileliği farklı geçiyor farklı yaşıyor.
Ebruakcetin tgbktszdmr benim.36. Haftada söyledi doktorum bunu.30 biraz erken olabilir. Nst de hep sağdan kalp atışını dinliyorlar ve hep gobegimin sağ tarafı daha yüksek benim demek ki bu haftalarda sabit duruyor
NilayRuya tgbktszdmr bende anksiyete var çocukluğumdan beri psikolojik nefes darlığı çekiyorum ama kardiyolojiye randevu bulursam alicam yine de göz ardı etmeyeyim
Ebruakcetin tgbktszdmr Allah razı olsun amin inşAllah🤲 sende sağlıkla surecini tamamlayıp hayırlısıyla kucağına alırsın inşAllah 🥰
tgbktszdmr NilayRuya biliyorum o hastalığı.. çok geçmiş olsun canım dikkat et ve hep olumlu düşünmeye çalış.. bu kadar gelmişsin MaşaAllah bundan sonrasıda gelen sıkıntılar hep onun için.. güzel düşün güzel olsun 🤲🏻🥰
NilayRuya tgbktszdmr teşekkür ederim canım herşey onlar için Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤍🥰
Safcan tgbktszdmr bende sağ tarafa yatamıyorum hep sol yatma isteği var en sagliklisida sol tarafmış sol tarafa alıştır kendini tabi prensesin izin verirse 😄😍
Nagihan37 NilayRuya al benden de okadar sola hiçbir zaman yatamıyorum sol tarafıma yattığım zaman karnıma Bi ağrı giriyor anlatamam hep sağıma yatarım
NilayRuya Nagihan37 kendimi bildim bileli asla yatamam zaten normal zamanda sola yatmak iyi değil derler ama hamilelikte durum değişiyor tabi