Seftalininannesi11 İlk önce karnımda bi anda çatlaklar oluştu sonrada bugün üzerinde isilik gibi sivilceler aşırı kaşınıyor haftamız 34+4 başına gelen var mı kızlar sabah doktora yazıcam ama başına gelen var mı ??
Hasret_ Seftalininannesi11 bir gün tatlıyı çok kaçirdim aynısı oldu hemen duşa girdim vücudumu yıkadım sonra nıvae losyon sürdüm geçti uyumusum
ys2021 Seftalininannesi11 bendede aynı problem var Hindistan cevizi yağı sürüyorum çatlaklar ve yanlarında isilik gibi döküyor 33+1 haftalığız bizde duşa giriyorum gün aşırı geçti kaşıntı içinde elimle değilde tarakla atlet üzerinden kaşıyorum yavaş yavaş 😅
Seftalininannesi11 Gizmolata evet sürüyorum Hindistan cevizi yağı bide bebek yağı oluşmadan öncede sürüyordum ama alerji mi yaptı acaba
Seftalininannesi11 Hasret_ inşallah benimde geçer ama özellikle çatlakların üzerinde başka kısımda yok
Seftalininannesi11 ys2021 o mu yapıyor acaba sürmücem artık ondan valla nasıl tatlı kaşınıyor kaşıdıkça dahada artıyor sanki
ys2021 Seftalininannesi11 bende badem yağına mı geçsem diyorum yada kremle devam nasılsa yırtıldı artık 🤦🏻♀️ Hakikaten çok tatlı kaşınıyor elimle müdahale etmemek için zor tutuyorum kendimi 😬
Seftalininannesi11 ys2021 bende bişey kullanmayı düşünmüyorum korktum doktora gittim bugün kan testi yaptı yarın sonuç çıkıcak bakalım inşallah önemli bişey değildir
Mcakir Seftalininannesi11 Bende badem yağı kullanıyorum. 33+3 teyim. Bi kaç gündür sürekli kaşınıyor sürdükten sonra. Bende acaba badem yağından mıdır diye düşünüyordum az önce 🥴
ys2021 Seftalininannesi11 yok ya allahın izniyle kötü değildir bendeki geçince daha gitmedim doktora umarım tekrarlamaz