Gamzecanli 34 haftalik hamileyim.bebehin kilosu 1 hafta geriden geliyormus. Bebege kilo aldirmak icin ne yapmaliyim hnimlar ?
Elifkyhn1993 Gamzecanli yumurta pekmez kabak cekirdegi ceviz muz kasar peyniri hepsine bi dayan yerine gelir gecer bile😃
Tugbaelif Gamzecanli yumurta, süt, kaşar peyniri, ceviz, kestane, ev yapımı yoğurt, pekmez, protein ağırlıklı beslen toparlanıyor benim de öyleydi 34. Haftada 37. Haftadayız yakaladı çok şükür gününü
Gamzecanli Tugbaelif insallah canim.yumurta yiyemiyorum malesef. covid gecirdim ve atlattiktan sonra yumurta yiyemedim. Halada yiyemiyorum .hepsine dikkat edecegim.
Brcrs Gamzecanli doktorum bol meyve yediğinde bebek kilo alır demişti gerçekten de öyle geceler acıktığımda meyve yedim çok şükür 3500 kg pazartesi doğucak🌸
Ayseenurk Evet hergün sabah yumurta ye haşlama yada yağda kır omlet vs yap. Ara öğünlerde çiğ badem çiğ fındık ve ceviz ye az az. Yine ara öğünde süt yada yoğurt ye. Düzene oturt derim. Ben düzensiz de olsa bunları yiyorum 😃 balık ye birde et ve ürünleri de kilo aldırırmis bebeğe he birde muz ye oda çok aldırır mis. Ben her gün olmasa da hafta 3-4 kez muz yerim yanında saydığım çerez ve bir çay kaşığı bal yerim . Doktorum önermişti çerezi muzu
Irmakkk01 Gamzecanli İllaki kaşar muz ve digerleride aldırıyor ama denedim süt yaklaşık 9 10 günde 400 gram aldırdı bebeğime 4 5 litre katdar içmiştim
Aselinannesi12345 Arkadaşlara katılıyorum benimde 500 gramdi bir ayda 700 gram aldı 1200 oldu özellikle hergün ev yoğurdu tükettim muz ve mutlaka sabahlari yumurta peynir ac karnina pekmez mutlaka diger yediklerimi saymıyorum bile sebze meyve et vs.gibi herkesin tükettiği yemekler bende üzülüyodum zayif diye tecrubeli olarak tavsiyem böyle 👍👍
mommy_bee Ceviz, kabak cekirdegi, badem, muz, kaşar, brokoli, meyve, tahin. Protein de aldırırmış. Her gün yumurta ceviz kasar ve oglende muzla süt yapiyorum. Bakalım etkisi olacak mı.
banudemiryr Gamzecanli Nohut, fasulye , mercimek haşla günde 1 2 kase ye bitkisel protein . Ben diyetisyene gidiyorum bebeğe protein ağırlıklı beslenmek kilo aldırıyor dedi . Yoğrut ara öğün olarak mutlaka bi su bardağı ye . Kuruyemiş kesinlikle tüket . Ben hergün yoğurt muhakkak yiyorum yanında meyveyle birlikte . Bunlae güzel kilo aldırıyor . Muzda kilo aldırıyor ama kabız yapma olasılığına karşı muhakkak günde en az 2 lt su iç .
Nrcnnnnn Gamzecanli bence hiçte geride değil gibi ben 32 de gittim 1978 kg dedi ama yeşil biber muz süt kaşar pekmez yumurta tahin bunlar gayet iyi Demir içerikli gıdalar kilo aldırıyor canım
ssnnmmm Gamzecanli 30+1de1510gr tam haftasıyla uyumlu demişti doktor bi yanlışlık olmasın internettende bakınca olması gereken kilolar o civarda
Gamzecanli Nrcnnnnn hımm. Cok canım skılmisti acikcasi doktor oyle soyleyince ama sagol canim icimi rahatlattin