Ceylannisa kindersurprise evt 4 ay snra kaldım doktur bana kürdajdan snra ilk reglden sonra korunma dedi korunmadm işte şükür yeni oldu Allah razı olsn
babyandmom1 fatmArslan06 gebelikten 3 ay önce başlayarak 14.haftaya kadar z-fol folik asit. Sonra decavite başladım 16.haftada gyno ferro sanol da eklendi. 20.haftada da devit-3 d vitamini damlasına başladım 21+6 dan selamlar ☺️🙋🏻♀️
-Kbra8- Hzlhlm17 merhaba 😊 ocean 1000lik fısfıs olandan kullanıyorum şu anda. Normalde ağza bir fıs diyor da benim midem bulanıyor öyle. O yüzden ekmeğe bi fıs sıkıp yiyorum. Prospektüsünde yetişkinler için bir fıs önerisi yazıyordu başından beri öyle kullanıyorum. Burda 4fıs falan görünce şaşırdım hatta bir fıs az mı diye 🤭
Svdkcbyk fatmArslan06 12 haftaya kadar folik asit daha sonrasında Demir ilacı ve d vitamini 16 haftadan sonra balık yağı eklenebilir ☺️ Daha sonrasında 20 haftalardan sonra mide yanmaları icin rennie duo şurup 20 haftalar sonrasında kramplarınız olurdaysa magnezyum başlanıyor herşey iyi ilerliyorsa magnezyuma 28 29 gibi başlıyorsun ☺️ Ekstra kullanmanız gereken bişi yok
Papatya0605 fatmArslan06 ya bende şunu bilmiyorum magnezyum dedim bana albacort mu ne o kremi yazdı bide fitil verdi fitili kullanmam ama o krem ne alaka ya bilen var mı kullandığım vitaminlerde kan ve golik asit bide vitamin ilacı oldu 37+2 olucam 12den sonra
Acer fatmArslan06 canım ben hamile kalmadan üç ay önce folik asite başladım 13. Haftaya kadar folik asit kullandım sonra devit 3 damla,kan ilacı,elevit yazdı doktorum şu anda 34 haftalık olduk folik asit dışında olan bütün ilaçlarımı kullaniyorum
Ccff3435 Anneeoluyorumm gynoferon verdi ama beni çok kötü yaptı sonra böldü. Solgar ın d vitamini ve ocean ın omega-multivitamin-multimineral olan bi ilacını verdi
Dukuko fatmArslan06 hamilelik öncesi folik asit 400mcg kullanmaya başladım 12.haftaya kadar devam ettik. Sonra folik asiti bıraktım, multivitamin decavit ve d vitaminibe bsiladım devam ediyorum hala Daha sonra bunlara ek olarak demir ilacı ve magnezyum kullanıyorum. Şuan 26+2 olduk herkes srandar multivitamin demir ve d vitamini kullanıyor diğerleri kişini kan değerlerine ve şikayetlerine göre doktorun reçetesi ile değişiyor. Doktorunuza danışın.
ElifLaren Ferrum, decavit, efermag, balık yağı kullanıyorum, 2. Doz tetenozu oldum doğum Nisan sonu insallah sevgiler kızlar🍓
AsliCan25 Elifyusra demir eksikliğine bağlı kansuzlik oluyor hamilelikte hamilelik bittikten sonra dahi demir hapona devam ediliyor çünkü demirden kaynaklı kansızlık da besinlerden takviye yok denecek düzeyde ilaç kullanmak zorunlu gibi bisey doktorunuz beni şaşırttı. Bu bilgi de bir çok sağlıkçı doktor klinik eczacı olan bir paneldendir..
Kubra9287 Anneeoluyorumm sidefer tablet alıyorum ben çok çok memnunum doğal zaten hiçbir yan etkisi yok ne kabizlik ne bulantı ilkten başka birsey vermişti sonra buna geçtim çok memnun kaldım doğumdan sonra da kullanmayı düşünüyorum İnsaAllah yalnız sigorta karşılamıyor özel alıyorsunuz
Elifyusra AsliCan25 perşembe günü detaylı ultrasyona giricem bebeğin durumuna göre tekrar doktorla konuşucam yani daha önce sorduğumda önermiyorum dedi