fatmArslan06 Hangi haftada hangi vitamin ilaçları kullandınız gebeliginizde ilk hamileliğin bilmiyorim bilgilendirirseniz sevinirim
-Kbra8- fatmArslan06 12. Haftaya kadar folik asit. 12 Sonrasında regenesis max multivitamini , ferrum Demir ilacı , ocean d vitamini kullanıyorum. Doğuma kadar da devammış 😊
Melikeelanur fatmArslan06 folbiol .imom a başladım yeni de . Kan ilacını da sağlık ocağı verdi ama onu içmiyorum
sevgiela Haftaya kadar folik asit kullandım canım ben sonra da Demir ilacı multivitamin ve d vitamini kullanıyorum şimdi 26+1 haftalık hamileyim doğuma kadar bu vitaminleri kullanmam gerektiğini söyledi doktorum ☺️
Anneeoluyorumm Ccff3435 kan ilacı olarak ne verdiler acaba benim de kansızlığım çıktı yarın kendi doktoruma gidicem
3prensesannesiii -Kbra8- doktorum banada regenesis verdi bunun içinde bütün vitaminler var başka hiçbirşey kullanmana gerek yok dedi şimdi sizde okuyunca kafam karıştı
Gul76 -Kbra8- aynisini banada verdi 12 haftada verdi doguma kadar dedi demir ilaci kac karnina multivitamin gunde 1 defa tok karnina damlayida gunde 1 defa 4 damla dedi yanliz ben damlayı suya koymuyorum gunde 4 damla dilimin üstüne damlatiyorum busefer gittigimde sorcam onu
Aynur-13 Melikeelanur bende forbiol almıştım doktorum bıraktırdı onu çünkü hamilelerin alması gereken folik asit 400 mikrogram forbiolde 200 miligram folik asit mevcutmuş
Deniz-Mars Melikeelanur Folbiol yerine Diofol kullanmanızı tavsiye ederim. İçerik açısından daha faydalı
merve8026 Aslhn_gms094 imom bende kullanıyorum bebeğin beyin gelişimi için sanırım içinde balık yağı ve bir çok vitamin içeriyor
Ceylannisa rabiadnz16 kac haftalık duydunuz kalp atışını benmde bugun 6 haftalık gttm ama bebek yok daha sadece kese var normal mı
minemom fatmArslan06 12. Haftaya kadar folic asit kullandım ondan sonrada Demir (kan) ilacı ve kalsiyum kullanmaya başladım 18+4 haftalığım
tatlissannee Haftaya kadar tek folik asit kullandım daha sonra demir+folikasit (maltofer) vitamin (decavit) ve geçen hafta coraspin e başladım kan sulandırıcı şuan 23. Haftamdayım
Sevdae tatlissannee canım moltofer fol demi ilacının adı siyah gibi Bi hap dışkı rengini değiştirdi mi bu hap ya
Dua35 tatlissannee merhaba doktorunuz neye göre kan sulandırıcı ya başlattı acaba rutin kan tahlili sonrası mı
Huma2013-11 Gebeliğin ilk başları folik asit sonrasında sadece magnezyum ve d vitamini hiç vitamin kullanmadım bebeğin gelişimi de gayet iyi ilk gebeliğimde de vitamin kullanmadım kilo aldırmasın bana diye ikisinde de toplam 11 kilo aldım
KayBus Huma2013-11 canım benim kilo aldırmasın diye vitamin kullanmamak olur mu hiç. Kiloyu verirsin evet şuan bebeğin sağlıklıdır ama beyin gelişimi için omg3 falan çok önemli. Yada aşırı sağlıklı beslenmen lazım.
Merimex fatmArslan06 12.haftaya kadar Q folin adında folik asit kullandım sonrasında sabahları multivitamin OMEGA demir içeren bir vitamin akşamları magnezyum kalsiyum çinko içerikli vitamin kullanıyorum
Onat Merimex multivitamin ve magnezyum,cinko,kalsiyum iceren vitaminin ismini yazabilirmisiniz?Bende onlarin disinda bisey kullanmiyorum❤️
merve8026 fatmArslan06 12.ci haftaya kadar folik asit kullandım ondan sonra demir b12 folik asit birleşimi Bi ilaç verdi bide içinde balık yağı bulunan omega hapı bide d3 vitamin damla onları kullanıyorum
Sulleersoy Bende 12. Haftaya kadar folic asit sonrasında multivitamin ve demir ilacına başladım. Bacağımda kasılmalar başlayınca magnezyuma başlattı doktorum hatta kasılmalar devam etti günde 2ye çıkardı. 20. Haftada d vitaminine başladım.
Azrabetulunannesi fatmArslan06 5 den 29 a kadar hiç bırakmadım hala da kullanıyorum decavit d vit gyno gerro sanol magnezyum
Bursii fatmArslan06 ben doğum öncesinden başladım ilk üç aya kadar folik asit (zfol) kullandım daha sonra vitemine (vitafemin) geçirdi doktor