Mcakir ilkhamilelik_95 ben ilki 20 de ikinciyi 24 te oldum . Üçüncü bebek doğduktan sonra dedi. 5 dozmuş toplam.
Pemberuyam_ ilkhamilelik_95 Ya hep farklı mı oluyo bilmiyorum benim ikinci hamileliğim 25+1 im bugün oldum 1. aşıyı , diğeri için şubatta çağırdı
058elf elfelf00 ben dün oldum ikinciyi ağrıyacak diye bekledim şükür ağrımadı, bende gitmeyi düşünmüyodum ama vicdan yaparım şimdi en iyisi gideyim dedim üstüne bugün birde duş aldım 🤭
Birminiginannesi 058elf ustne yatarsan agrır yada agrmaz cok halsiz olursun benim ilkinde kolum 1 hafta agrıdı ikincide agrmadı ama ölü gibi yattım
Pemberuyam_ Gizemburak35 Ben bugün 1.oldum hiç acımadı gündüz olmuştum şu an da birşeyim yok. Herkeste yan etki olmuyormuş şişlik ve ağrı yan etkisiymiş yani
elfelf00 Gizemburak35 ilk vurdugunda acı hissetmiyorsun ikinci gün bende başladı ara ara sızlamalar sadece o kolumun o tarafa yatamıyorum onun dışında bütün işlerimi de yaptım.
Aycakalender Gizemburak35 banada çok acır demişlerdi ama hafif sızlamalar oldu bazılarınınki aşırı acıyormuş ama
NeslihaN34 Ben 34+5 haftalık gebeyim bana kimse bilgi vermedi yeni öğrendim aşı falanda olmadım bi sakıncası var mıdır Acaba
Pemberuyam_ NeslihaN34 Bende bilmiyordum bizim için ve Bebek için sağlıklı birşeymiş. Sağlık ocağına bir sorun yapıyorlar. Ben bugün oldum 25+1 im
Fatma098 NeslihaN34 sağlık ocağından araması gerekiyordu seni bir sorun yok canım korkutma kendini ama istersen doktoruna danış bilgisi olsun
haziranin25i Ohaezgi evet bende senin vurulduğun haftalarda olunması gerektiğini internetten okudum Dr ma da sordum sağlık ocağı seni arayacak zamanını kaçırmadın dediği için ustlemedim ilk dozumu 20.haftamda ikinci dozumu 24 de oldum
ilknr_ylmz94 Ohaezgi kafamdan uydurmuyorum hanımefendi doktorumun ebemin ve aile hekimimin söylediğini söylüyorum ve bakarsanız hamilelerin yüzde sekseni söylediğim haftalarda yaptırıyo
058elf Birminiginannesi benimde ilkinde 1 hafta ağrıdı ne üstüne yattım ne duş aldım sadece sağ kolumu kullanmıştım ikinci de öyle olacak sandım ama olmadı
elfelf00 Fatma098 bana 20. Haftada 1. Dozu yapıyoruz dediler ama hatta sistemleri uyarı veriyormuş 20 hafta olunca 🤷🏻♀️
Funda-05 Kızıma gebe iken 6 yıl önce 2 doz yaptırdım. Hemşireyim enfeksiyon uzmanına danıştım 1 doz yeterli 2 gerek yok dedi yaptırmadım