bambam_betty 17+3 üm. 2. Gebeliğim. Bugün sabahtan beri alt karın bölgem cok sert. Bebek hareketi bu şekilde mi başlıyordu ya🤔 İlkinde karnımda pıt pıtlar olmuştu. Bu hisse cok yabancıyım 🥺
Kaderimm bambam_betty valla cnm benimde 2 gebeliğim benimde sanki migdemin altında kafa gibi bişey hissediyorum bazen asada ama ilk gebeligim üstünden üstünden 6sene geçti hiç hatirlamiyorum 🤦postun yukarda kalsın diye yazıyorum 😍
maybeoneday bambam_betty 32 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı. Benimde karnım sertleşmeye başladı doktorum 28.haftadan sonra normal böyle şeyler vucüt kendini doğuma hazırlıyor dedi ama sizin haftanız erken doktorunuzla iletişime geçmenizde fayda var 🙂
momsboys bambam_betty bende 17+3 üm😜 suan 4 oldum hatta benimde 2. gebeliğim. bazen pıt ediyor ama hale tekme hareket yok ilk gebeliğimde 11 yıl önceydi aska hatırlamıyorum ama daha erken hissettiğime eminim. bazen karnımın sekli değişiyo semsert oluyor yamuluyor felan sonra düzeliyor😅
bambam_betty momsboys cidden hatırlamıyorum hic. Resmen sıfırdan başladım 😄 bu arada benim de oğluşum olacak💙🤰
maybeoneday bambam_betty ya özür dilerim endişelendirmek istemedim ben sadece bugün bana söyleneni söyledim sizinle aynı haftada olanlar inşallah bilgilerini paylaşırlar içiniz rahatlar bende üzüldüm şimdi sizi endişelendirdiğim için kusura bakmayın 😔
Doruktoprak İlk hamileliğimin üzerinden 6.5 yıl geçti cidden unutmuşum 😂😂şuan 37+2 o kadar sert ki kendini bi köşeden bi köşeye atıyo resmen elini ayağını kaydırıyo hissediyorum acaba ilkindedemi böyleydi diyorum bazen endişeleniyorum bişey mi oluyor diye 😂😂
bambam_betty maybeoneday ay canım benim sen üzerine alınma. Zaten sabah ebeye gideceğim. Cuma da doktor kontrolüm var. İçin rahat olsun 🌸🌸