0101sevo 26 Ocak Salı Günü Egemiz Geliyor 🤲🏻 Tarih konulunca bi tuhaf heyecan korku stres sardı kızlarr hemen gelsin geçsin ogun istiyorum🤲🏻 Çantamız valizimz herşeyimiz hazır kahve çay vs al diyenler oluyor sizde gereklimi ?
Nihal-1989 0101sevo ay benim de 26 Ocak salı … korku heyecan hepsi var .. Rabbim sağ Salim kavuştursun evlatlarımızı bize
Sevgiyle54 0101sevo bugün hemşire arkadaşım da aynısını dedi nescafe iç diye canım. Sağlıkla gelsin bebiş bizde 11 gün sonra giriyoruz doğuma Rabbim yardımcımız olsun.
dyglsvn 0101sevo Sizden bir hafta sonra da benimki bir aksilik olmazsa😬 güzel, pozitif, mutlu hikayenizi sabirsizlikla bekliyor olacagim, dilerim hic bir sey anlamadan geçr gider, saglikla alirsiniz kucaginiza🥰
0101sevo Nihal-1989 ayyy ne güzel aynı gun sormayın elimiz ayağımıza dolaştı oysaki herşey hazır ama gene insan stres yapıyor arabaya çantaları indirelim dedik pazartesi
0101sevo Sevgiyle54 alayım o zaman canım bardak falan bende Amin inşallah canım sizde sağ sağlim atlatın inşallah 🤲🏻
0101sevo Mirasu1 evet ilk dogumum canım 37 + 5 olucak normal kendi tarihimiz ultrason ölçümleri 2 hafta önce çıkıyor ama
Nihal-1989 0101sevo benim de herşey hazır bugün temizlik olacak evde cam pencere kapı perde hesabı 😂😂 genel istedim ben spinal yada epidural korkuyorum 😦
0101sevo Nihal-1989 bizimde şuan temizlik var Allahtann dolaba ikramlar falan yaptık difrize temizlik bitti mi tamam bende😀 Cuma ağdaya gidicem siz napcaksnz doktoruma sordum sakıncası yok dedi
0101sevo dyglsvn Ah nasıl güzel şeyler 🥰 Amin canım benim inşallah dualarım sizinle sizde sağ sağlim atlatın inşallah ❤ İnşallah pozitif bi sezaryan dogum hikayesiyle gelicem❤🥰
Nihal-1989 0101sevo ben hallettim o işi salı günü kontrolüm vardı gün almak için gittik o zaman ağdayı yaptırmıştım o yük de kalktı yani 😂
Avakado-34 0101sevo Sağ Salim kucağınıza alın inşallah bebişinizi. 🤲🏻 Kendi isteğiniz mi yoksa zorunlu sezeryan mı? Yaa bizde 37+4 teyiz ama doktor daha bekleyelim dedi 39. Haftaya kadar. Tarih vermedi o yüzden .
0101sevo Avakado-34 çatım dar bide bebiiş 2 hafta önde ölçümleri tombişiz o yüzden Amin inşallah 🤲🏻🤲🏻
babyackgz 0101sevo son 11 günümüz bizimde ama her an da olabilir 🥰 sağlıkla kucağınıza alın çok heyecan son günler 🎈