Bu forumu hamileliğin başından beri takip ediyorum. Bugün yazmak için kayıt oldum. Ben doğuda bir dağ köyünde öğretmenlik yapıyorum. İlçe merkezine yarım saat uzaktayım. Eşim bursada bu sene buradaki son yılım olduğu için doğum izinini denk getirmek istedim. Şuan 7+4 günlüğüm. Planlı bir şekilde hamile kaldım. Yarın uçağım var evime gideceğim inşallah 15 tatil için. Dün gece kahverengi akıntı ve çok küçük pıhtı şeklinde kan geldi. Önce sakin olmaya çalıştım ama Kar o kadar çok yağıyordu ki yollar kapanır diye korkumdan hemen acile gittim araba tutup. Bir şey yapamayacaklarını biliyordum. Zaten o kadar küçük bir hastaneki 3-4 bölüm var sadece. Neyse nöbetçi olarak ebe vardı. Allah kimseyi böyle insanlara muhtaç etmesin. Bu arada 31 aralıkta bursada kendi doktorumda keseyi görmüştük. Kalp atışı içinde bu cuma gününe yine bursadan randevu almıştım. Neyse hastanedeki ebe sürekli. Dış gebelik geçiriyorsundur, zaten kalp atışını da duymamışsın, kanaman çok değil niye geldin ki tarzında sürekli olumsuz konuştu. Sonra da kendisi alttan muayene etti. Sabah polikinliğe gel dedi. Tekrar sabah gittim. Doktor ultrasonla baktı kanaman durmuş, bebeğin kalp atışları var ama düşük tehliken var dedi. Yolculuk yapmanı tavsiye etmiyorum dedi. Ama ben burada kalamam o kadar soğuk ki 2 gündür elektrikler doğru düzgün yok neredeyse üşümekten titriyorum artık. Sular deseniz birkaç güne donmaya başlar. Tatil olduğu için de herkes gidiyor burada tek başıma yapamam. Doktor da sonradan uçakla gidecekmişsin daha iyi inşallah bir şey olmaz dedi. Ağızdan progestan verdi. Dua edin yarın hayırlısıyla bir şey olmadan evime gidebileyim. Çok uzun oldu ama insan böyle şeyleri anlatıp rahatlamak istiyormuş.