Kızlar biz doğuda görev yapıyoruz eşimle. Doğumumu İzmirde kayinvalidemin yanında yapıcam doktorum da orda . Ama şuan yaşadığım şehirdeyim bugün tam 30+1 haftaligim. Doktora gittim kan uyuşmazlığı testi ve rutin kan idrar tahlili için. Bu zamana kadar hamileliğimin ilk gününden beri bütün doktorlar bir hafta önce gittiğini söylemişti gelişimi güzel sağlıklı demişti. Ama bugünki doktor vücudu tam haftasıyla uyumlu ama kafası 2 hafta büyük dedi şok oldum.
En sonki muayenem 28. Haftaydı yani iki hafta önceydi ve doktor yine bir hafta önden gidiyor sağlıklı gelişimi güzel bol su iç az içiyorsun demişti suyu felanda iyi demişti.
Neyse bu sabah doktor kafası büyük dedi 2 hafta. Öğleden sonra başka hastaneye gittim ki yaşadığım şehirde zaten iki tane hastane var biri devlet biri üniversite hastanesi.
Öğleden sonraki doktorda bu sefer kafası 3 hafta önden gidiyor vücudu bir hafta geri dedi. Yani 2 arayla muayene olduğum doktorlar arasında bu akdar fark olması normal mi. Kafasının büyük olmasının bir çok nedenini saydı perinatalog görsün mutlaka dedi cart curt dedi. Diyorum hiç bu zamana kadar böyle bir şey denmedi en son 2 hafta önce bakıldı özelde bir sıkıntı yoktu diyorum birşey diyemem özel doktoruna sor o zaman dedi. Çok ağladım. Bilinçli anne olduğum halde insanı sözleriyle etkiliyorlar. Başına gelen doğum yapan oldu mu ?
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Gözlerim acıdı ağlamaktan. Neye agladigimi da bilmiyorum. Gelen allahtandır tabi inşallah sağlıkla dünyaya gelir kızım. Ama sinir patlaması oldu baya. O kadar sıra bekle bekle hem sabah hem öğleden sonra gerildim yoruldum uykusuzdum patladım ağlayarak