Fatmaby11 Kızlar cinsel ilişki doğumu tetikler mi deneyeniniz var mı 38+5 im su an sancim cıktı ama açılmam yok ??
Ebruakcetin Fatmaby11 benim doktorumda ilişki yi önerdi .burada bazı doğum hikayelerinde okumuştum ilişkiden 1 gün sonra nişanı gelen suyu gelen falan vardı
zeyno_gr Fatmaby11 Yarın nasipse yatışım olacak 39+6 yım dün son cinsel kozumuzu kullandık yok yine kendi gelmiyo suniyle başlatılcak büyük ihtimal ☺️
Nurcihn Fatmaby11 valla ben ilk kızımda 40+2 ydim akşam eşimle ilişkiye girdim sabah doğumum başladı suyumla nisanim Bir arada gelmişti belkide günümdü bilmiyorum direk hastaneye gitmiştim 1 cm açıklık filan hemen nstye bgldilar beni suni filan yedim sonra zaten ağırlaştı ağrılar en son 9 cm açılma oldu dogurdum tabi şuan oğlum olucak. O kaçta gelir merak ediyorum bizim var dah 84 rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah canim rabbim
Fatmaby11 lina_uzn 😂😂😂 Allah seni emi bende aynı durumdayım doğum için kayinvalidemgile geldim gizli saklı banyoya gidebiliyorum utanilcak bisey değil ama cekiniyorum işte 😄
lina_uzn Ebruakcetin aama doğum hızlansın diye öneriyor doktor. Biz yapmıyoruz tık yok bebekte açılmayı hızlandırıyormuş öyle dedi
Fatmaby11 Ebruakcetin korkuyorum da ama bi çare belki faydası olur yada faydasını gören var mı die merak ettim
Ebruakcetin lina_uzn benim.doktorumda önerdi zaten canım 🤗 biz yapıyoruz gene tık yok bebekte🙈 inşallah bir faydası olur
Ebruakcetin Fatmaby11 biz deniyoruz ama bir ilerleme yok şuan. Yarın 38 oluyorum dâha erkende olabilir ama insan sabırsızlanıyor işte
lina_uzn Fatmaby11 yok canım ne olacak suyun gelirse doğuma gideceksin zaten. Normaldede suyun gelebilir bir anda. 41. Haftaya kadar doğuramayanlar var 😂 doktor yap dediyse yap ama baksın sıkıntın yoksa yaparsın
Altugba Ilişki rahim kaslarını gevşettiği için öneriliyor diye biliyorum buda doğumu tetikliyor bir nevi , bir sıkıntı yoksa doguma kadar devam 😁