Rumeysa MerveAkta ben yaptırmadım sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine baktırdım ultrasonda. Sadece 4lü yü yaptırmayı planlıyorum.
Selinsevener MerveAkta bende yaptırdım bugün aradılar sonucu söylediler herşey yolunda 🙏🏼Sanırım 3lü yapmıcak 4lü yapıcak tam emin değilim 11 aralık randevum var o zaman söyler ne yapmamız gerektiğini
BurcuDemirGmtekin Bende bugun yaptirdim ense kalinligina baktilar ve kan aldilar sonuc 10 gun sonra belli olucakmis. Acaba 2'li testte sonuclar iyiyse 3'lu ve 4'luye gerek duymuyolarmiki?
gnc BurcuDemirGmtekin ger k duymuyorlar canım ben g ç n hafta ikili test yaptırdım uygun sonucu çıktı sorun olmadığı için diğerlerine gerek duymadılar
NurdanHakan BurcuDemirGmtekin benim ikili testim iyi çıktı çok şükür diğerlerine gerek duymadı doktorum
esrasim BurcuDemirGmtekin ben De devlette yaptırdım sonuçlar gayet iyi ama doktorum 2-3 hafta sonra gel 3lü testi yapalım dedi 😶 doktoruna göre değişiyor herhalde
Nisaam Benimde testin sonuçları dun çıktı doktor gayet iyi dedi çok şükür diğer testleri yapmama gerek yok dedi.