Senayyalcin Kamaynu01 Çünkü daha erken 24-25 de net hissediliyor o haftalar da bile tam dışarıdan göremiyorsun
Kamaynu01 Herkes hareket ediyormu diye soruyor saniyorumki etmesi lazim takinti yapiyorum cok sagolun 😊
Minik1portakal Kamaynu01 bende çok takıntı yapmıştım 🤗 20. Haftadayım 2 haftadır hissediyorum ara ara. Doktor hep çok hareketli erken hissedersin demişti bazen tekmelerini bile hissediyorum kimse inanmıyodu bana 🙈 eşimde bi gün eli karnımdayken denk geldi tekmesine 😍 çok güzel bi his Allah herkese yaşatsın ❤️ Bugün randevum vardı doktor da ultrasonla bakarken tekmesine denk geldi şaşırdı hatta 😁😁
Kamaynu01 Sizce cinsiyet farkliligiyla alakasi olabilirmi?kizda erken hareket yada erkekte gec hareket gibi
glnzem Kamaynu01 18+4 te içimde bişey kaydı gibi hissettim daha da hissetmedim şuan 21+2 deyim 21 haftalık olduğumuz gün tekme attığını hissettim iki gündür de gün aşırı oynuyor hissediyorum 🥰🥰🥰
Kamaynu01 Bazen seyrime gibi bisey oluyor kisa sureli ama sadece o kadar bisey hissediyorum onun disinda tekme devinme hissedemiyorum
prm112-27 Kamaynu01 olmuyo uzanıyorum sola yatıyorum henüz hissedemedim.doktorum 24 35.haftaya kadar yolu var dedı beklıyoruz sabırla bakalım
Mavi-7 Kamaynu01 16 da hissetmeye başladım geceleri . 18de artık baya baya hissediyordum her hareketini . 22de dışardan izlemeye başladım tepikleri 😬
SimliKelebek Benimde çevremde soruyorlar, hareket etti mi diye. Eşimin babannesi 4,5 aylıkken hareket eder dedi 19.haftaya girdik henüz hareketini hissetmedim. Yakın arkadaşım ilk defa 20.haftada hissettim dedi, bekliyoruz bakalım ☺️
sibuti Zeynep_18 yaaa seyirme gibiyse gün içerisinden en fazla 2-3 kez bende hissediyorum ama o kadar enteresan bişeyki bebek hareketine yormuyordum 😃