Elf1444 Kızlar bebeğin kilo alması için ne tüketilmeli yani sizlerde ben şunu şunu yedim bebeğim kilo aldı dediğiniz ne oldu
Senayyalcin Elf1444 benim bildiğim muz,kaşar peyniri,ve özellikle kuruyemiş baya aldırıyormuş bebeğe kilo
Bireylulmasali Elf1444 yani bildiğim kadarıyla kaşar peyniri,muz.ceviz,pekmez,ıspanak,mercimek kilo aldırıyor canım
Elifkyhn1993 Elf1444 yumurta kabak cekirdegi ceviz badem findik muz peynir yogurt yani kisacasi karbonhidrat azaltip protein arttiriraan oda kilo aliyor😊
Attent Elf1444 canım badem ve kuruyemiş yumurta kasar peynir ceviz pekmez şuan oğlum 31 haftalik 1863 kg doktor dedi iyi bakmışsın
Tugcu01 Elf1444 hiç birseyi esirgeme ne olursa ye ben meyve çok tüketiyorum kilomuzda çok iyi maşallah
Tugcu01 Bireylulmasali valla ben ilk başlarda tatlı hiç tuketemedim ama son aylara doğru canım hep tatlı şeyler istedi şu son 3 4 aydır bende genellikle meyveyle karşılıyorum o ihtiyacı 😊
Tugcu01 Elf1444 bende öyle düşünüyordum ama taki kilosunu geçen hafta öğrenene kadar bende 17 kilo aldım 😊 ve son 3 günüm kaldı
[silindi] Elf1444 canım ben başlarda sadece aşure yiyebildim bebek 2 hafta öne gecmiş bence cok fayda etti tavsiye ederim
Hilalsny Elf1444 29. Haftada 1275 grm olan cocuk 31 de 1750 olmus ne yedin ictin baya iyi dedi doktor :) ben bu ara nerdeyse her gun kestane yedim 2 3 gunde bir antep fistigi ve mumkun oldukca 2 3 gunde bir kiyma ve kasar yedim 1 yada 2 kez muz :)
MucizeAnnesii Elf1444 benim geçen hafta 275 gramdı . Bu hafta Antep fıstığına aşerdim 😀 sürekli yedim sabah öğle akşam 😀 tabi sabah iki yumurta tahin pekmez ceviz akşamları et veya sebze yemeği . Öğlende yoğurt yedim bir meyveyle . Ama bu benim hep rutinimdi. Bu hafta tekrar gittim doktorum bebeğin suyuna bakacaktı . 400 grama yaklaşmış . Şaşırdı . Galiba Antep fıstıkları işe yaramış 😀 bu haftalarda birden artma olmazmış bu kadar . 😀