Selin2 Kaşıntıdan ölüyorum yıllar önce egzamam vardı yine tekrar ediyor sanırım ne yağlı kremler vs sürdüm gecmedi ama dayanamıyorum ne yapabilirim 😭
NefesDeniz Selin2 Bepanthenin çıkardığı kaşıntı giderici merhemi var muhakkak alın özellikle egzamada şiddetli kaşıntılar için çok iyi..yani her türlü kaşıntıyı geçiriyor. Doktorunuza danışıp alabilirsiniz
Zehraaa98 Selin2 benımde 12.haftada falan cok olmuştur doktorum advantan dıye bı krem vermıştı rahatlattı cok sukur
Selin2 2bebekbirana Yarın gideceğim suan çok kötüyüm yıllar öncede cok zor atlatmıştım o yüzden suan gerginimde heryerim kıpkırmızı 😭
Gulsah4 Pamuklu giymeye dikkat edin. Eger naylon karisimi kiyafetler giyinirseniz cok fena oluyor. Ve de yatmadan tum vucudunuzu vucut kremi ile kremleyin oyle uyuyun.ama mutlaka once.doktora gorunun cunku ona gore krem veriyor.
Selin2 Zehraaa98 advantan mi yillar önce kabusum oldu vücudumda bir tane sivilce yoktu yan etkisi yapmis cildim mosmor olmustu megerse once biraz kullanip 5 gun sonra kesiyormussun kullanımında doktor oyle bisey demedi ve cildim maf olmustu😭😔
BusrAlpay_34 Selin2 egzama için momecon pomat çok çok ıyı gelıyor ama doktoeuna danış bı bnm de ellerim çok kaşınıyor parmak kenarları bazen sürüp yatıyorum sabah hiç bişey kalmıyo ilacın prospektüsğnde doktorunuza danışın yazıyor kullan derse kesinlikle tavsiye ederm
seymabykn Kaşıntı için Travazol krem kullan şıp diye geçiyor. Kilodunu da pamuklu giymeye özen göster ayrıca giymeden önce de ütüleyip giy ☺️
Selin2 seymabykn ellerim ve bacaklarimda var birde kollarimda yogun gobegimde birde tabi🤷🏼♀️ İc çamaşırımı sık sık değiştiriyorum
rabialann Merhaba bende de aşırı var gittim cildiyeye ancak krem verdi ürederm lipo ilk gebeliğim inşAllah tez zamanda geçer çok kötü oluyorum çünkü
Selin2 Nesrin15 bende ağlıyorum suan gerçekten yillar öncede daha beterini yaşadim ileriki seviyeyide biliyorum bu beni cok korkutuyor😭
Selin2 Zehraaa98 o kadar hassas bir cildim var ki beyazim birde kipkirmizi oluyorum allah kimseye yaşatmasın 😭