Nusyaa Yakın zamanda embriyo transferi olanlar hadi toplanalım, konuşalım, birlikte bekleyelim 🙏Bana 14 ocakta 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi
Sibbeell Nusyaa merhaba canimm Allah kucagina almayi nasip etsin bende 2 hafta once transfer yaptrmistim maalesef olmadi 3 ay sonra tekrar olacağım dondurulmuslarla ❤ sormak istedigin varsa sor malum bu durumlarinda tecrube etmek durumundayiz bizler umarim hepimiz guzel bebislerimizi kucağımiza aliriz
Bsmlh Sivasss transferin nasıl olacağını dr belirliyor ama bölünme dediğimiz karnınahar görüntüsü hangi gün olup kalıtelıye ulaşırsa o güne karar verılıyor mesela bölünme başlar 3gün tam olduysa transfer 3 ama 3.gün hala bölünme devam ve kalıte düşükse 5 gün benımde 3.gün transferi
Nusyaa Bsmlh kuzum ne güzel anlatmışsın 🥰 5. Gün embriyosu şansı daha yüksek diye genel bir inanış oluşmuş ama ben buna inanmıyorum nasibimizde ne varsa o olur. Önemli olan embriyo günü değil kalitesidir
Rumeysa10 Bsmlh hayırlısı olsun öncelikle biley diyecem üçüncü gün embriyosu taze olarak transfer edildi dimi dondrulmuyor bide kaç gün oldu
Bsmlh Sivasss aslında onunsperm götürmüyor kalıtelı yumurta spmrrmler yıkandıktan snr o görüntüye ulaşıyor çok okursa donduruluyor
inci4141 Nusyaa herşey nasip gerçekten bnmde 2. Embriyosu iki adet kondu ikiside tuttu çok şükür. Yani Rabbim nasip ederse her şekilde eder. Bunlar birer vesile🤲
Bsmlh Rumeysa10 3 gün eder rahım hazırsa dondurulmuyır ama oldu sorun var dinlenme lazım donduruluyor
Piremses0 Nusyaa kuzum sizde yumurta toplaması yapılıyor ya 🥰 sonra spermle birileşince sağlıklı olunca rahme koyuluyor galiba ☺️ Sorum şu mesela 7 yumurta toplandı 2 si koyuldu yada birisi diğerleri ne oluyor
Edahanli @Nusyaa @Sivasss hep görüyorum sizi rabbim hepimizi mücadelenin sonunda kazananlardan eylesin inşaallah 😊
Sivasss Piremses0 evet canım donduruldu transfer bekliyorum şubatta olcak inşlllah sende mi tüp bebek ay böyle mutlu oluyorum tüp bebek sürecindekilerle konuşucunca ya 😍
Nusyaa Sivasss aynen bende hem moral oluyo insana oyüzden açtım postu ama bu ara transfer yaptıran yok sanırım
Sivasss Piremses0 daha yenisiniz canım sorun yoksa olur merak etme rahim filmi sperm test falan baktırın olmadıysa 🤲🏻☺️