Busbusra9 10 haftalık hamileyim kızlar 2 hafta önce bazı testler yapılmıştı bugün sonuçları göstermeye gittim her şey yolunda çok şükür sadece idrarda mikrop var dedi ve ilaç verdi ilk gebeliğim korktum bende baya yaşayan varsa biraz anlatabilir mi?
Zahire38 Busbusra9 tsk kullanımlık toz + fitil + antibiotik kullandım canım kullanmazsan asıl sıkıntı
Busbusra9 mlkkk hani o kadar çok hamileyken sakın ilaç içme denildi ki bi anda doktor da ilaç da verince korktum doğrusu çevre baskısı öyle bişey ki insana doktoru bile sorgulatıyor malesef 😒 bir de daha ilk trimester dönemde olduğum için ilaçlar zarar vermez demi bebeğe gelişimine falan 😞
Busbusra9 Rojbinizgi35 canım ilaçları henüz almadım ama cec 500 mg 20 eff tablet ve uromisin 3g toz içeren şase isimleri bunlar 2 tane yazmış
mlkkk Busbusra9 kulak asmayın o ilaçları kullanmazsanız tedavi olamazsınız o daha da zararlı verdiği ilacın etken maddesini bilir zaten bebeğe herhangi bi sorun yaratacak ilaçlar vermez.Hamilelikte çevreye kulaklarınızı kapatmak sizin daha rahat hamilelik geçirmenizi sağlar doktorunuza güvenin yeter
Rojbinizgi35 Busbusra9 anladım canm bende geçen hafta gitiim kontrolüme bendede idrarimda biraz bkateri görüldü toz bir içecek yazdı tek kullanımlık haftaya kontrolüm var hayırlısı bakalım akıntım vardı suphelenmistim zaten test yapincada yanilmadim Allah’a şükür şimdilik bişey yok
mlkkk Busbusra9 ne demek😊 bu çoğu gebede oluyor bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde idrar yolu enfeksiyonu varmış ileri olmadığı için toz vermişti ki iğrenirim ben o tozdan ama doktorum içmezsen daha büyük sıkıntı tedavi olmazsan böbreklerini bile bitirebilir dedi bebek için endişelenmeye gerek yoktu zaten o kendi halinde büyür büyüyoda minnakım 😅 İlk aylar dikkat etmek gerekiyor ama bu herşeye kafa yormak pimpiriklenmek değil canım doktora güven akışına bırak 😊
Busbusra9 mlkkk çok teşekkür ederim cevapların için içimi gerçekten çok rahatlattınız Allah razı olsun 🙏🥰