Anne54 Kızlar çok merak ediyorum hastane çantası neye hazırlanıyor bi iki resim gördüm küçük bavula koymuşlar benim bavulum var ama hastane için uygun değil boyu büyük abes kaçar bence tatile giderken kullanıyordum içine dünya eşya koyuyodum napıcam siz naptınız ☹️
Senayyalcin Anne54 Hastane çıkışı çantaları var Trendyolda falan da var alabilirsiniz veya spor çantaları oluyor onlar da olur
Ozsen35 Anne54 valla canım bendeoğlumda büyük valizle gitmiştim baya tatile gider gibi ama çokta gerek olmuyor açıkçası şimdi ikinciye hamileyim kızıma küçük bir çanta hazırladım kendime küçük bir çanta tamam.
Anne54 BAS123 benimde orta boy ama büyük görünüyor kaynanama söyledim fazla gelir ne koycan o kadar dedi evet koyulacak çok şey var ama ne bilim acaba başka bişey mi baksam
Bibliophilia-1991 Anne54 orta boy valiz yaptık hatta sığmadı sırt çantası ekledik bide bişey olmaz rahat rahat koy bence ne olacak
Selimegzoglu Anne54 bende büyük boy birde en küçük boy vardı ben büyük boya koydum toparlanırken evdeki kadar düzenli koyamam o halde diye sıkıştırmak istemedim birde bornoz falanda aldım yanıma Anne çantası almıcam ama orda onu taşımaya uğraşamam
mlkkk Anne54 bagmorinin babybag yazılı valiz çantalarından alacağım bide ek olarak bebek bakım sırt çantası alırım yanıma sığae diye düşünüyorum
Buuuuss mlkkk bende o çantalardan aldım bugun geldi muhteşem cidden başka cantaya gerek yok içine bavul düzenleyici de almıştım
Busbushatun Anne54 kabin boy valiz kullanabilirsin canim ama yok dersen normal el cantasida olur buyuklugubidealse ama mesela bi sirt cantasi olmaz ama sirt cantasi kullancak olursan bide bebegin bakim cantasini alirsin ole olur canm
Anne54 Busbushatun bebeğin bakım çantasını düşündüm evet bide yanına yine küçük bişey bulmam lazım saol canım
BAS123 Anne54 koymaya başladın mı hiçte öyle gelmiyor inan bana🙈 ben ayrı ayrı çanta yapmak istemediğim için hem kendi hem bebişin eşyalarını da ona koydum ayrı ayrı küçük çanta yapmaktan daha mantıklı geldi bana💁🏻♀️
Ortmenanne16 Anne54 orta boy birazcık büyük gibi ama bebek eşyalarını da ona koyacağım tek valizle giderim diye düşünüyorum
bambam_betty Anne54 aslında kulfet olmayacaksa alsanız, sonrasında mesela tatile falan giderken o valize sadece bebeğinizin eşyalarını koyarsınız. Ben dogumda degil ama sonrasında almıştım, kızımın tatil eşyalarını koyabilmek için.
Merimex Benimde büyük valiz var eşim ona hazırlayalım dedi ama bende olmaz dedim yani çok büyük gereksiz okadar ne koyucam yani gören günlerce kalicam sanacak :)) küçük valiz ayarlamayı düşünüyorum bende