Yagmurr277 kanamanın kahverengiye dönmesi ve azalmayı iyi bişeymi dünden beri kanamam vardı progestan kullanıyorum😔
Ecemp1610 Yagmurr277 kahverengiye dönmesi tabiki iyi kalan kan temizlenirken öyle olur genelde yani kırmızının ardından kahverengiye döndüyse kırmızı ise taze kan aktif kanama çok daha tehlikeli
Merrvvee Yagmurr277 canım benimde kanamam olduktan sonra hep kahverengi gelirdi iyi bişey sanırım kanamanın durduğunu gösteriyor kaç haftalıksın
kubraannecikk1 Yagmurr277 canım kahverengi kanama şuan içeride kanama olmadığı anlamına geliyor gördüğün kahverengi lekeler eski kanlar olduğu için koyu renkli yani şuanlık aktif bir kanaman yok bol bol dinlen su iç. Korkacak bişey yok.
Happylif3 Yagmurr277 Cinsel ilişki , iş yapmak, uzun yok yasak. İnşallaj doktorunuz söylemiştir. 3 ay yasak
Yagmurr277 kubraannecikk1 çok teşekkür ederim içimi rahatlattın yarın tekrardan gidicem doktora umarım bi sorun kalmaz😔
Busraa6157 Yagmurr277 kalp atışı duydunuz mu? Haftalarımız aynı bugün kanamam oldu hemen doktora gittik halen kalp atışı yok
Ecemp1610 Seztu hayır normal değil hemen doktora gidin arabada yatarak bacaklar bir tık yukarda olsun mümkünse
Yagmurr277 Busraa6157 duyduk çok derinden geliyordu usg de kalp atışı var dedi yarın yeniden gidicez çok kötü bi psikolojiymiş😔 allahım hepimize şifa versin
Yasminmustafa Yagmurr277 17. haftaya kadar bende çektim ama sonunda bitti Çok şükür. Bugünde kontrol vardı içden de bitmiş kanama tertemiz 😊
Yagmurr277 Yasminmustafa bir kaç saattir pedde kahverengi lekede göremiyorum inşallah bitmiştir benimkide😔
Mila_su Yagmurr277 korkma cnm kahverengi gelmesi kanalların temizlenmesi demek bna doktorum Altan kullan dedi 15 gün sürer lekelenmen bn Altan aldım diye üç dört günde temizlendi