Dfnbb Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı.İkili tarama testini yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızım hep hayırlısını diliyorum Rabbimden ama kafam çok karışık. Yaptıranlar yada yaptırmayanlar bildiklerini paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🙏
Behiyeee Dfnbb bende şahsen ikilemdeydim ama insan merak ediyor tabi sağlıklımı degılmı gıbısınden 9 ay o şekilde kafamda soru ısaretı kalcagına gıttım yaptırdım 11 haftalıyken ve suan 15 haftalığım sonuçlar güzel ve cınsıyetıde erkek 🥰🙃
umaydurununannesi Dfnbb bende 12 haftalıkken yaptırdım ama ben heycandan ne oldugunu anlamadım kan aldırdım sonuclar temız cıktı hatta orda bı deger vardı ben burdakılere gore yuksekdı ama doktorum gayet guzsl dedı
BegumIscanTunc Dfnbb bugün gittim ama doktorum sordu sorun çıktı farset bebeğini aldıracak misin dedi hayır tabiki hocam kabulum dedim rabbimin emaneti o zaman gerek yok hiç yaptırma biraz benide bildiği için bende zaten ikilemdeyim yaptırmadım o yüzden
Dfnbb Behiyeee sizin adınıza çok sevindim 🥰 rabbim hep iyi haberlerini almayı nasip etsin inşallah 🙏 bende bir karar verebilsem Allah’ın izniyle 😊
Ayskem Bende yaptırdım bu testte bebeğin gelişimine ve down sendromlu olup olmadığına bakılıyor sonradan keşke dememek içim yaptırdım sonucumu haftaya cuma öğrenicem 🙏🏻