Merhaba güzel arkadaşlar .. 35 haftalığım Almanya da uzun zamandır mağazalar kapalı 10 Ocak’ta açılacaktı diye beklerken malesef uzatıldı ve ne zaman açılacağı belli değil Mart sonu diyorlar 🤦🏻♀️ Benim doğum ise Şubat sonu Mart başı diye bekliyoruz .. ve ben kıyafet harici hiçbir şey almadım yani yatağı yorganı yastağı nevresimi battaniyesi ana kucağı banyo seti vs vs daha almadım eksik hep bunlar .. kıyafetleri de yasak gelmeden bikaç gün önce hm Ca tkmaxx dan aldım .. dm Rossmann açık ordan şampuan krem yağ bez pamuk vs kendim için lansinoh krem göğüs pedi ıvır zıvır ne gerekse bu hafta inşAllah çıkıp alacağım depend gibi bir şeyde var sanırım onu da alcam göğüs pompası lazım mı bilmiyorum biberon falan emzık alırım bulunsun diye .. almancam da yok ama ben internetten de alamıyorum kartım yok diye. Yatağını bebek arabasını 4moms bunları alabileceğim açık bebek mağazaları var mı ve hangisidir ? Nevresim battaniye yorgan reflü yatağı da istiyorum bilenler yardımcı olursanız çok sevinirim iyice strese girdim .. bide ütüm yok öneri var mı buharlı ütü olarak daha yıkayıp ütülemedim kıyafetleride şimdiden teşekkürler 🙏🏼