Angels-35 Lulus- kız bebek bekliyorum sadece karnım büyüdü top gibi🙈 popom küçücük kaldı arkadan gören hamile olduğumu anlamıyor bile bence yapı meselesi
Masalmom Lulus- genelde öyle oluyor canım sebebini bilmiyorum ama bünyeyle alakalı sanırım ilk bebeğim de kızdı suanda kıza hamileyim kalçam falan büyümedi aksine karnımda gayet sivri sivri karnı olana da erkek derler
Biyolog-anne Lulus- o tamamen vücut yapınla alakalı bir durum bence. Ben zaten basenden kg almaya eğilimli bir yapıdayım beni gören kesin kızın olacak popon büyümüş diyolardı. Ama oğlumuzu bekliyoruz 😅😅
hm35 kilo alıyoruz, yapı meselesi kimisi kalçadan alır öyle olmuştur belki. bende kız bekliyorum öyle bir kalça büyümesi yaşamdım genel olarak irileştim ama 😅
Cevirmenannee Lulus- ben erkek bebek bekliyorum ama kalçam büyüdü takılma onlara insanın yapısına bağlı biraz :))
Fatmamuduk Lulus- Hiç kalçası ve baseni olmayan biri olarak önce kalçam büyüdü ama oğlum olucak inşallah 😂 herkes kız mı diyor 🤦🏼♀️
mavikelebek_ Lulus- cinsiyetimiz bellş olmadan herkez erkek demişti çnkü popom çok büyüdü yani etek giyemez oldum şuan o derece
crescent_ Lulus- kalça büyüklüğü, karnın top veya yaygın olmasının vs cinsiyetle değil yapıyla alakası var. benim de her iki hamileliğimde karnım top gibiydi ve hala öyle. erkek diyen çok oldu, tabi ben hiçbir zaman aldırış etmedim. doktoruma yine de sordum ve yapıyla ilgili olduğunu teyit etti. ✌🏼
rmdfile Lulus- hamilelik bu göbek de büyür, kalça da her şey mümkün deyin bunları diyenlere ☺️ Tadını çıkarın sonra hepsi erir Allahın izniyle 😉🤗
yesilesinti Lulus- kızım olucak ama kalçam büyümedi,burnum büyümedi, kızım güzelliğimi alıp beni çirkinleştirmedi, çillerim çıkmadı, lekelerim olmadı şuan 24+2yiz.Bence yapıyla ilgili.
Mervenzeee Lulus- benimde öyle oldu anlıyorum sizi inşaallah sıkılaşırız fazlalıkları çok geç. Olmadan 😊😊
Hadiyemom Lulus- bende erkek bebeğime hamileyim ama kalçam büyüdü,☺️sanırım kızken nerden kilo alıyorsak ordan büyüme oluyor takılma sağlığın olsun kilo falan boş
Busbushatun Lulus- kalca buyumesinin cinsiyetle alakasi yok buyumesinnormal kadin hormonu sagliyor bunu anneyi doguma hazirlamak icin kemiklerin genislemesinden dolayi bazilarimizin fark edikir derecede genisleyebilir