semsem21 Arkadaşlar merhaba normal doğumu destekleyen doktor öneriniz var mı? Özellikle Pendik Medipol Hastanesinde bildiğiniz bir doktor var mı?
EdaCanAlp semsem21 Saadet hanıma gidiyorum memnunumda şu hastalık döneminde eşimin yanıma alınmaması çok da büyük bir problem değil benim için benden önce eşiyle birlikte giren hastanın sağlık durumunu bilmiyorum neticede herkes için geçerli tabi bu durum
Kuzey20_ semsem21 ben canan hanıma gidiyordum 6 ay önce normal doğurdum. oranın bütün doktorları ve hastane genel olarak güzel🌺
Hccrr1 semsem21 canım medipolde nergis hanıma gitmiştim memnun kaldım numarada veriyor. Bi kerede ilknur hanıma gittim hastası olmamama rapmen çok güzel ilgilendi. Şuanda eşi yanında alıyolar , dönem dönem virüsun çokluğuna göre alınmayabiliyor sanırım o da çoğu hastanede mevcut tabi. Ama bildiğim kadarıyla pendik medipolun bebek yoğun bakımı olmadığı için hastane değişikliği yaptım ben. Umarım yardımcı olmuşumdur:)
Mina34 semsem21 pendik medipol saadet ünsalı öneriyorum..şifa hastanesinede girmiştim hiç memnun kalmadım aralarında çok fiyat farkıda yok
enisenalbant Medipole gittim Pendik’te,muayene sırasında eşini almıyor seni alıyor e sen görüyorsun duyuyorsun elim görmüyor o yüzden ayrıldım. pendik şifa hastanesinde Nihan Özdemir’e gidiyorum aşırı derecede memnunum şiddetle tavsiye ediyorum
Betus344 semsem21 medipolde nergiz hanıma gıdıyorum memnunum eşide alıyor içeriye numarasınıda verıyor