Seymassrioglu zynpcknn eğer iltihap varsa yüzlü su daha çok azdiriyor haberiniz olsun karanfil yağı var gargara yapabilirsin kekik suyunu
Bizbize zynpcknn bence çektrmeyin siz ve doktorlar daha iyi bilir ama sizin için çektirmek iyi değil dolgu yapsinlar
zynpcknn Bizbize bende çektirmeden yana değilim doktor kanal tedavi yapcz eper çok ağrırmıyorsa yaptırma dedi bende yaptırmıycm
Sonsuzguc Ay kıyamam ya cok gecmis olsun insallah tez zamanda gecer 🤲🤲 bende sırt agrısından kımrayamıyorum kemiklerin agrısı da ayrı bir zor insanın neresi acısa canı orada olur derler valla dogru 😔
Melike0642 zynpcknn Hiçbir şekilde evde geçmez canım anca doktora gidersen geçer ben öyle yaptım antibiyotik verdi doktoruma danışarak içtim şükür biseyim kalmadı en iyisi doktora gitmek başka çaresi yok
zynpcknn Melike0642 bende antibiyotik kullanıyrm şimdi kanal tedavi olması gerekiyo ama antibiyotik devamlı kullanamam ki o yüzdn mecbur gidicm çektircm veya kanal tedavi yaptırcm
Melike0642 zynpcknn devamlı kullanmıyorsun zaten canım bı kutu verdi bana kullandım bı hafta sonra gidecem işlem uygulayacak mi bilmiyorim ama ağrım geçti
minikcasper zynpcknn canım geçti mi dişin geçmiş olsun. Ben herşeyi denedim ama en iyi gelen sarımsağı rendeleyip tuzlamak oldu. Bana da buradan biri söylemişti onu yaptım ve karanfil yağı da kullandım. Tuzlu su ile gargarada yap.
zynpcknn minikcasper şükür biraz dindi bende sarımsak rendeleyip dişime koydm bi de sirkeli suyla gargara yaptım hamd olsn iyiyim şimdi ama her an tutar die korkuyrm
Sinem_Asel zynpcknn dişiminol diye bi ilac var eczane den alınıyor onu al tek care o ben onu kullanıyorum Dr onu verdi cok iyi geldi
Sinem_Asel 33 haftalık oldugum için bi işlem yapılmıyor idare et dedi Dr bana dişiminol la dogum dan sonra dolgu yapılacak
zynpcknn Sinem_Asel bende 22 haftalığım daha fazla ilerlemeden hemen yaptırmam lazım yoksa tutarsa ölücm ağrısından
minikcasper zynpcknn benimde hamilelikte gece 12 de başladı sabah 6da geçti. Tuzlu su sirke sarımsak denedim sonra sarımsağı tuzlayıp yaptım bide minosette içmiştim. Ertesi günde karanfil yağı aldım. Çok zorlu geceydi 😞
Sinem_Asel zynpcknn ben yaptırmadım cok pişmanım daha doguma 6 hafta var sen yaptır ilerledikçe hamilelik agrı cogalıyo sanki cok zor diş agrısı oturup sabaha kadar agladıgımı bilirim
zynpcknn Melike0642 bişey sorcm 23 haftalıkken tedavi uygulanıyor mu netten araştırdm tedavi 14-20.haftalar arasında uygulanıyo yazıyo